Фудбалски натпревари---наместени---за само 35 евра?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Uklucite ja glavata .. Ako nekoj nonstop znae namesten natprevar koj ke bide 100% , ke si go trosi li vremeto so luge po forumi i sl ?!
Kolku pomalku luge znaat na toj natprevar , tolku podobro . Kladilnicite ne se glupi !

Cista manipulacija ..

Decki jas neznam zosto se smeete za Saso Bukovic

Decki jas neznam zosto se smeete za Saso Bukovic. jas bas sum eden od tie sto zimaat pari sorabotuvajki so nego samo slucajno procepkav i po forumive da najdam i drugi tipuvaci na natprevarite sto gi mestat no teska rabota eve veke baram i drugo nesto da ne najdam poeftino ama ne biva a inace ovoj e mnogu dobar mi nema promaseno ni eden natprevar do sega a i pretplaten sum za mesecnata od 200 evra. Kako i da e moe e samo da si se pofalam :baeh: mn mi e gajle jas zarabotiv mnogu pari:baeh::baeh::vozbud::vozbud::vozbud:

ozbilno ?!
Kolku ?

Хаха, заработува пари на тоа што ќе ти каже "наместен" натпревар. Па ако е толку сигурен нека си го уплати за повеќе пари и чиста сметка долга љубов. А не, ќе чека од некој 35 евра...:toe:

Decki jas neznam zosto se smeete za Saso Bukovic

Decki jas neznam zosto se smeete za Saso Bukovic. jas bas sum eden od tie sto zimaat pari sorabotuvajki so nego samo slucajno procepkav i po forumive da najdam i drugi tipuvaci na natprevarite sto gi mestat no teska rabota eve veke baram i drugo nesto da ne najdam poeftino ama ne biva a inace ovoj e mnogu dobar mi nema promaseno ni eden natprevar do sega a i pretplaten sum za mesecnata od 200 evra. Kako i da e moe e samo da si se pofalam :baeh: mn mi e gajle jas zarabotiv mnogu pari:baeh::baeh::vozbud::vozbud::vozbud:
Ти нас ке не правиш Ретардирани. Си се регистрирал пред саат време и прво мислење ти е баш на оваа тема. :uvo:
Добар обид, ама штета што сум по интелегентен од тебе :pos2:
Ако сакаш да заработиш оди фати си некоја по арна работа а не да крадеш од наивни луѓе кои едвај чекаат некоја шанса да заработат.
Засрами се:kesa:

абе ваквите понуди би биле многу по прифатливи доколку таа наплата од 200 евра би се вршела после добивање 1 месец дојави....а не вака ти ги собере парите и да претпоставиме дека стварно ке добиеш дојава, а таа не искочи......треба со зоља у родно село да му влезам =)....негооо наместо да се мучите со дешифрирање на вакви да не речам глупи понуди, си имате многу македонски сајтови коишто нудат дојави и повекето од нив се 100% сигурни, можам да кажам бидејки и ја сум претплатен на 2 од нив.....имате и такви со бесплатни дојави кои што се доста успешни, са пример сеа ке ви набројам повеке такви па посетете ги ако имате желба =)

www.vip-tip.tk
www.davitkov-tips.tk
www.betmafia99.bloger.hr
www.alpachino1x2.tk
www.deportivo1x2.tk
www.kristijano-tip.bloger.hr
www.pepsi-tips.bloger.hr
www.kockar1x2.bloger.hr
www.raspucin.bloger.hr
www.bozinovskaa.bloger.hr

и уште мн други успешни сајтови од кои можам да кажам ако не секој ден, тогаш секој втори препишуем дојавите постирани таму и ги одбирам оние кои што се најзастапени и на кои пишува сигурност 10/10 и верувајте влезен сум во +...не е нешо големо ко 20.000 евра али по 2000 неделно вадам....а ко шо иам 16 години, тоа ми е сосема доволно =):helou:

абе ваквите понуди би биле многу по прифатливи доколку таа наплата од 200 евра би се вршела после добивање 1 месец дојави....а не вака ти ги собере парите и да претпоставиме дека стварно ке добиеш дојава, а таа не искочи......треба со зоља у родно село да му влезам =)....негооо наместо да се мучите со дешифрирање на вакви да не речам глупи понуди, си имате многу македонски сајтови коишто нудат дојави и повекето од нив се 100% сигурни, можам да кажам бидејки и ја сум претплатен на 2 од нив.....имате и такви со бесплатни дојави кои што се доста успешни, са пример сеа ке ви набројам повеке такви па посетете ги ако имате желба =)

www.vip-tip.tk
www.davitkov-tips.tk
www.betmafia99.bloger.hr
www.alpachino1x2.tk
www.deportivo1x2.tk
www.kristijano-tip.bloger.hr
www.pepsi-tips.bloger.hr
www.kockar1x2.bloger.hr
www.raspucin.bloger.hr
www.bozinovskaa.bloger.hr

и уште мн други успешни сајтови од кои можам да кажам ако не секој ден, тогаш секој втори препишуем дојавите постирани таму и ги одбирам оние кои што се најзастапени и на кои пишува сигурност 10/10 и верувајте влезен сум во +...не е нешо големо ко 20.000 евра али по 2000 неделно вадам....а ко шо иам 16 години, тоа ми е сосема доволно =):helou:
Ај да ги пробаме, па ако биде успешно супер.

ja gi sledam tie blogovi mesec dena i gagaat 80 posto od natprevarite.ama koa ke ispadne nekoe kolo kao vcera togas ni dojavi ni najavi ne spasuvaat.a nekoi utakmici so gi davaat 1-2 prvo gi dobivaat pretplatnicite pa posle gi stavaat na blogot i koa ke otides da gi uplatis ...blokiranaaaa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom