Фудбалски квиз

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Ја воопшто немам слушнато за играчов!
поставувај прашања како мене кој е тренер на реал мадрид и да врти кругот не да го тупиме да го е**м!

Tолку пратиш или си прател Македонски фудбал Жилсон цела своја кариера скоро ја мина во Победа Прилеп има дури и 2-3 натпревари за Македонската репрезентација а ти немаш слушнато за него.Да поставам прашања како тебе што ги знае и 5 годишно дете малку потешки прашања за да биде поинтересно како дечкото што напиша одговор знаеше за кој играч се работе ама ај еве јас ќе го кажам клубот во кој игра Жилсон Беселадија од Албанија ај сеа вие поставете прашање пошто јас многу тешки поставувам.:salut:

Де брага само го знам како странец што играл овде!
Друг појма немам!
македонска лига не следам оти е на толку низок ранг што дури неможе да се рамни со ц1 италијанска лига!
Уште гледаат ако некој е стварно добар да му ги скршат 2те нозе за да не дава голови!
еве прашање!
Колку титули има освоено Рома во Сите натпреварувања?

Колку титули има освоено Рома во Сите натпреварувања?

Во сите има освоено 13 (3 скудета,8 купа и 2 суперкупа), ако се рачуна една во серија Б, тогаш се 14.
Незнам зашто викаш многу помалце од 9-10, можеби мислеше само на скудетата:toe: .

Ако е точно нека постави било кој прашање.

кој тим од Англиската ПРЕМИЕР лига освоил лига на шампиони,а сега игра во 2 англиска лига??( го разбравте прашањево нели??)

Лига на Шампиони само или може куп на победниците на куповите?
едит-најдов!
кажи дали е точно!
Нотингам Форест!
ама без Робин Худ:helou:

Точно е не мора потврда:smir: .
Ај јас место тебе ќе поставам прашање.

Која екипа во Куп на Шампиони го има изгубено финалето на домашен терен?

Точно е не мора потврда:smir: .
Ај јас место тебе ќе поставам прашање.

Која екипа во Куп на Шампиони го има изгубено финалето на домашен терен?
Рома изгубила дома на олимпико!
кој голман има постигнато највеќе голови во својата кариера?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom