Z
ziko bt
Гостин
1919
vo koj klub igrase sedlovski vo japonija
vo koj klub igrase sedlovski vo japonija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тери е од школата на Сенраб па дојде во Челзи па беше позајмен во Нотингем Форест и сега пак е во Челзи.1983.
Каде играл Тери пред да дојде во Челси?:baeh:
Тери е од школата на Сенраб па дојде во Челзи па беше позајмен во Нотингем Форест и сега пак е во Челзи.
Кој е најдобриот стрелец во историјата на Барселона?
Тери е од школата на Челси никаде на друго место нема играно,само бил на позајмица во Нотингем една сезона..добро е ја реков ќе се заебеш..
Иначе Цезар е најдобар стрелец на Барселона со постигнати 235 голови ми се чини!
А прашање?:smir:
Има 68/9...изгледа 1940
ПС:Или 41
Кој го изведе слободниот удар околу 20 мин саботава на натптрварот АстонВила:Вест хам?
Terry was born in Barking, East London and attended Eastbury Comprehensive School. Terry played initially for Senrab, a side that featured many future stars of the English game, including current Premiership players Bobby Zamora, Ledley King and Jlloyd Samuel.[12] He joined Chelsea’s youth system at 14, playing for the club’s youth and reserve teams as a midfield stalwart.Тери е од школата на Челси никаде на друго место нема играно,само бил на позајмица во Нотингем една сезона..добро е ја реков ќе се заебеш..
Иначе Цезар е најдобар стрелец на Барселона со постигнати 235 голови ми се чини!