Фудбалски фризури

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Модата е се поприсутна и на фудбалските терени, кога не може преку облека, преку фризура. Кои фудбалери ви оставиле впечаток со својата фризура? Мене лично ми оставил Carlos Valderama
valderama_eng76.jpg
:vozbud:

Тарибо Вест
west_eng81a.jpg

Џибрил Сисе
Cisse2.jpg

Бекамовата рокеза и плетенките на Окоча
CM_00216_2002_1er_tour_Okocha_JJ_Nigeria_et_Beckham_D_Angleterre_fr.jpg

За последно најкатастрофалната фризура на Умит Давала
sl_20020618_4.jpg

Ѕверот со чешка фризура - Горан Пандев
21C89236.jpg

'najzakon' frizura imase Ronaldo na svetskoto 2002 hahahahahah so toa cergiceto nad celoto hahahahahahaha kakov covek e toa. kako dibek bese togas,bez navreda, demek glejte me klku sum cool i bidete 'cool' kao mene hahahahahahah. zatoa nadoknadi u finaleto

Kajk напиша:
'najzakon' frizura imase Ronaldo na svetskoto 2002 hahahahahah so toa cergiceto nad celoto hahahahahahaha kakov covek e toa. kako dibek bese togas,bez navreda, demek glejte me klku sum cool i bidete 'cool' kao mene hahahahahahah. zatoa nadoknadi u finaleto
Да да триаголникот :pos2:

Валдерама е легенда што по фризурата, што по играта.

мене искрено сите фудбалери ми се гадни со тие шантрави фризури...
мислам изгледаат на сељачиња кои штотуку дошле до некој денар и станале славни... едноставно ми се гади...
иначе според мене јапонците или кинезите што и да се имаат најдобри фризури, јес да изгледааат на емовци али сепак не изгледаат на горили како овие погоре...

Fantom_oh напиша:
Модата е се поприсутна и на фудбалските терени, кога не може преку облека, преку фризура. Кои фудбалери ви оставиле впечаток со својата фризура? Мене лично ми оставил Carlos Valderama
valderama_eng76.jpg
:vozbud:

naj jaka frizura do sega

:pos2::pos2:
n_seedorf_572006_1_gd.JPG

Сидорф што имал под косатаto e to

Валдерама во косата е ............. грмушка! Па гледам и нокти пуштил ............. изгледа немале грицкалици во тоа време:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom