Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е пишувано рано насабајле не ми замеравај, ќе дојдам ама нема да играм само онака да гледам, ако има следна сабота доаѓам, оваа не дека до вчера болен бев.
Па маарко, до вчера си бил болен. Не до задутре :)
Ќе играш, зошто да не... Остај што ти викаат твоите :)

Список на кого ќе плескам?
Ај вака утре 100% кажувам дали ќе играм... да не биде дека сум недефиниран.

Има место ? Резервиран термин ?

Ливерпул фан не го бројте, ќе глеа он фудбал Ливерпул - Манчестер :) :)

abe a aj da napraime da igrame fan klub protiv fan klub a??? mozda ste se dogovarale nekad ali eve i jas da spomnam.so vikate a?????????:smir::smir::smir:

abe a aj da napraime da igrame fan klub protiv fan klub a??? mozda ste se dogovarale nekad ali eve i jas da spomnam.so vikate a?????????:smir::smir::smir:

Не знам колку би можело да се оствари ова, затоа што не сме сите од ист град.

Не знам колку би можело да се оствари ова, затоа што не сме сите од ист град.

abe ok tie so sme od skopje zboram.pa valjda mozat da se najdat 6 dusi od skopje od sekoj fan klub:toe::toe::toe:

Двајца од фан клуб Јуве се на располагање.Стари волци во футсалот!

i jas sum na raspolaganje be.ajde :jas,demijan......prijavujte se:smir::smir::smir:

Мене ме заборавивте ли бе Јувентини :kez:

Фан клуб vs Фан клуб ќе играме ама не оваа недела.Прво да изиграме со овие у сабота.

znaci:Kista,demijan,artan,.....drugi od nasa ekipa?????
i aj neka se prijavi nekoj Drug fan klub da napraime ovaa nedela ako sakate jas ke anjdam termin vo 11 oktomvri balonot ili nadvor.a slusam i u o.u. koco racin bil opasen tepihot.:smir::smir::smir:

znaci:Kista,demijan,artan,.....drugi od nasa ekipa?????
i aj neka se prijavi nekoj Drug fan klub da napraime ovaa nedela ako sakate jas ke anjdam termin vo 11 oktomvri balonot ili nadvor.a slusam i u o.u. koco racin bil opasen tepihot.:smir::smir::smir:

Еве и јас би дошол да играм, а уште повеќе би сакал да соберам екипа составена од некој друг фан клуб, но добро, ќе видам што можам да направам околу тоа, ќе се потрудам:)

За тоа фан клубови друг пат еве може наредната недела.А ќе има ли играчи за у сабота?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom