Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако сакате можам да закажам у балон вамо кај о.у.Димитар Миладинов има слободен термин за нареден петок од 17-18 часот
Ќе имаме време да се собереме?

Дали има време? Па ако не се лигушевме нормално дека има време, али вака... Јас би дошол ако има кворум, али ај потсети ме колку пари се плаќа од човек и колку време се игра, 50 минути така?

Дали има време? Па ако не се лигушевме нормално дека има време, али вака... Јас би дошол ако има кворум, али ај потсети ме колку пари се плаќа од човек и колку време се игра, 50 минути така?
не брат 1 саат е
не сум сигурен колку се плаќа мислам1400 од термин така нешто ке прашам и ке пишам за сигурно

Стварно ептен голема штета што не го фативме терминчево, бонбона е, многу тешко се фаќа ваков термин...

уште ми е на располагање терминчево ај да договориме да не не фатат после испити ова она барем сеа немаме оправдување
убаво рече Acid да беше за пиење до сеа пропусници за на токсико ке земеа сите:baeh:

Па проблемот е шо неаме 12 луѓе кои се сигурни, све на некој му испаѓа нешо, и како да ризикува чоек да закаже во балон коа може да се случи да излеземе 11 души... И после? Шо треба, резерви ли да викаме, за секој случај? Офффф... Несериозност се нарекува тоа...

Еве Ацид ако се нафати да си направи админо/модераториски тим,ние јузериве ќе се собереме 6 луѓе и да изиграме една добра.

Викаш ќе се собереме, братче?

па еве моментално сме 4 јузери а Acid рече дека може да собере тим така да ни фалат уште двајца
btw ја сум голман

ако ви фали играч тука сум !!! пишете ПП и одма доаѓам!!!

Изразете желба кога се игра, и се надевам дека ќе дојдам, одамна не сме играле на форумџиска линија,гледам дека мн, нови момци имаат желба за игра, па сакам да видам како е со нив да се игра

Изразете желба кога се игра, и се надевам дека ќе дојдам, одамна не сме играле на форумџиска линија,гледам дека мн, нови момци имаат желба за игра, па сакам да видам како е со нив да се игра

a со старите бе цики?? или коj не тиииит :pos: :pos:

и сеа шо да праам да закажувам за у петок ????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom