Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Коментариве после утакмицава ми скршија филм.... :(

Коментариве после утакмицава ми скршија филм.... :(
Шо им фали на коментарите бе? Мора да има провокации за да има жар во играта. Иначе ќе биде досадно :)

Mорам да признаам дека Скорпио изигра одлично, а и тимот на модераторите не беше на висина на задачата во поглед на реализацијата и ефикасноста... Иако на хартија дефинитивно имаа појак состав, сепак го добивме натпреварот кој имаше два големи пресврта, најпрвин од 4-2 за јузерите, модераторите направија серија од 5-0 и резултатот гласеше 7-4... Но до крајот играше само еден тим - оној на јузерите, кој направи неверојатно голема серија без скоро никаков одговор од тимот на модераторите... Убава утакмица беше, борбена, барем од мој агол:)

Шо им фали на коментарите бе? Мора да има провокации за да има жар во играта. Иначе ќе биде досадно :)

не ме разбра,мислев за тоа што се реметите мегу себе и добро сте се забављале а ја за жал дома седев и праев муабет на германски со роднините :)

Топ меч,а пивото уште по топ:baeh:
Ја дека влегов затоа тепавме:baeh:(се зезам:smir:)

Ај се гледане нареден викенд:back:

Толку е бе јак Цики? :)

Па беше напален Цики да покаже кој е кој во светот на форумскиот фудбал:)))))

Работнички:drk::smir:

тој малиот што влезе отпосле ? мал си ама ми фаќаш око, само немој да се плашиш кога играш и батали работнички дојди јас да те тренирам, боље од мене ќе те направам:helou: супер си мали продолжи така

тој малиот што влезе отпосле ? мал си ама ми фаќаш око, само немој да се плашиш кога играш и батали работнички дојди јас да те тренирам, боље од мене ќе те направам:helou: супер си мали продолжи така
Брат ај и мене да ме тренираш :vozbud: ќе те слушам се ти ветувам :back:

ako fali igrac naredniot pat racunajte i na mene inace dobra utakmica mozea malce i podobro da igraat protivnicite ama :toe: :salut:

Други? :)

Moже и другари да викнете... Битно да се истрчаме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom