superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Јасно е дека Хари не сака да се појави очи во очи со никого. Ама барем можат да викнат некој друг релевантен гостин. Треба да дојде некој од АМС и да каже дали тие спорни општиснки сојузи се легални или не се. Ми се смачи само од прес конференции каде што секој си ја тера својата приказна, а новинарите само како записничари фаќаат прибелешки наместо да постават некое прашање. Се продадоа за две патувања во Холандија и Шкотска.
Нема да имам ништо против Хаџи Ристески ако се појави некој од МВР, Агенција за млади и спорт, Финансиска полиција .... и јавно каже дека Хари е чист, дека нема никаков криминал во ФФМ, дека сите делегатски листи се според законот, дека смее некој што е осудуван да биде претседател на ФФМ, дека Хари нема кладилница итн. Ако има фер гласање, нека одлучат делегатите.
ФЕР!!!
Што е тоа ФЕР во ФФМ!
А за тоа кој сака нека излезе и нека ми каже Дон Хари е чист, може само да го потцетам дека не правеме муабет за дали му се чисти гаките туку дали е чист во ФФМ !
Ма кој сака нека ме убедува, нема шанса да ми се смени мислењето за тој морон!
Е сеа друго е тоа шо кај нас новинарите повеке се интеренсираат повеке за Бранко или Грујо кај мочале и сереле, а не за Дон Хари кој направи пари и за неговите прапрапрапрапрапра.....внуци!