Фудбалска Федерација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата muvla
  • Време на започнување Време на започнување
Јасно е дека Хари не сака да се појави очи во очи со никого. Ама барем можат да викнат некој друг релевантен гостин. Треба да дојде некој од АМС и да каже дали тие спорни општиснки сојузи се легални или не се. Ми се смачи само од прес конференции каде што секој си ја тера својата приказна, а новинарите само како записничари фаќаат прибелешки наместо да постават некое прашање. Се продадоа за две патувања во Холандија и Шкотска.

Нема да имам ништо против Хаџи Ристески ако се појави некој од МВР, Агенција за млади и спорт, Финансиска полиција .... и јавно каже дека Хари е чист, дека нема никаков криминал во ФФМ, дека сите делегатски листи се според законот, дека смее некој што е осудуван да биде претседател на ФФМ, дека Хари нема кладилница итн. Ако има фер гласање, нека одлучат делегатите.

ФЕР!!!
Што е тоа ФЕР во ФФМ!

А за тоа кој сака нека излезе и нека ми каже Дон Хари е чист, може само да го потцетам дека не правеме муабет за дали му се чисти гаките туку дали е чист во ФФМ !
Ма кој сака нека ме убедува, нема шанса да ми се смени мислењето за тој морон!

Е сеа друго е тоа шо кај нас новинарите повеке се интеренсираат повеке за Бранко или Грујо кај мочале и сереле, а не за Дон Хари кој направи пари и за неговите прапрапрапрапрапра.....внуци!:toe:

Фер игра во ФФМ .... не знам дали некогаш имало.
Ни мене не може некој да ми го смени мислењето за Хари. Јас само вака гласно се прашувам зошто не се најде некој од државните институции јавно да го каже ставот околу состојбата во ФФМ. Дали има во ФФМ малверзации или нема. Ако има малверзации - зошто никој ништо не превзема?
Ако нема малверзации нека кажат дека се е регуларно па земјава ќе ја прекрстиме во Англија, а лигата наша ќе се вика Премиер :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom