Фудбалот и жените...

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Мене нешто не ми излева сликата некои јапанци ми се гледат...до мене да не е? :kajg: А иначе ајкенди Роналдињо мислам дека се вика од португалската репрезентација...Леле каков еееееееееее да го ручкам

Кристијано Роналдо да не е?!

Роналдињо игра у Бразил, не е убав, има грди зуби и не верувам дека би го ручкала: ))

betogrozdanov45 напиша:
Кристијано Роналдо да не е?!

Роналдињо игра у Бразил, не е убав, има грди зуби и не верувам дека би го ручкала: ))
ne da e grd.................najgrd pogrd nema

Roque Santa Cruz e :) Aj da vidam drugi:)

JA GOTOVOA SUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM .. ke rabotam celo leto .. ali sredeno e da si dojdam doma taman svedska ko ke igrat fudbal .. i bashka znam pred nekolku godini ko gledaf paraguay ko igraaa.. gi gledaf bashka za ubavite mashkiiiiiiiii .. ali .. aj svedska .. moram da navivam .. ili anglija .. ili.. KOJ PA GI EBA .. site gi sakam .. AHAIaHAIahaiaH .. muz ko muz .. gi sakam ! eden 2 3 .. site neka mi se nacrta tuka pred vrata .. mu davam soba od odma .. ah ah ah ! (=

BeBe11 напиша:
Мене нешто не ми излева сликата некои јапанци ми се гледат...до мене да не е? :kajg: А иначе ајкенди Роналдињо мислам дека се вика од португалската репрезентација...Леле каков еееееееееее да го ручкам
Vo Portugalskata samo CHRISTIANO RONALDO , uff kakov e :) Samo da znaj so mu mislam hihih .
Denes igra vo Manchester United i vo Portugalskata reprezentacija

Sandra напиша:
JA GOTOVOA SUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM .. ke rabotam celo leto .. ali sredeno e da si dojdam doma taman svedska ko ke igrat fudbal .. i bashka znam pred nekolku godini ko gledaf paraguay ko igraaa.. gi gledaf bashka za ubavite mashkiiiiiiiii .. ali .. aj svedska .. moram da navivam .. ili anglija .. ili.. KOJ PA GI EBA .. site gi sakam .. AHAIaHAIahaiaH .. muz ko muz .. gi sakam ! eden 2 3 .. site neka mi se nacrta tuka pred vrata .. mu davam soba od odma .. ah ah ah ! (=
Posebno mazite vo Bosna :) *

Мх мх мх ... Сеа ќе си барам сличиња од Роналдо.

BeBe11 напиша:

...абе и мене ми отвора некои јапонци и реклами со јапонско писмо:pos: Ragazza дај види што е со човекот, не може да се види.

Kaj mene Sagaqua izlegva cela slika:)

Туууууу бреееее...најди го и закачи го овде да го видиме.Не можам да се сетам која фаца беше.

А мене овој би ми свршил работа :je:

2_800.jpg

...на пример, место доручек во оваа варијанта:je:

030527AlessandroDelPieroPressGbg.jpg

Ееееееее така видиш....Еве гооооо:je: Бомбонче :icon_lol:

wallpapersantacruz.jpg

Абе кој и да ми го дадат од овие не враќам, не сум многу прибирлива :) А и у право бевте, на Кристијано Роналдо мислев, леле многу е лепотан лице што има мх мх мх...па тоа телцето...
Бонбончиња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom