ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе у 20:00 у јбт
која сака нека дојде кој не ми е гајле
Како да се договараме да ограбуваме бакна ебаго!!!
Уствари не се замарам јас ако се реши нешто се реши ако не поздрав на сите и готово

Ајде бре свеедно ми е мене каде било кога било таму сум...
Овој пут пари за пиво не носам зашо сигурна е...:)

Не гледаш дека вежбам?
Пазете си ги курињата...

Јасссссс, само да се пријавам дека ќе бидам присутен... Пари за пиво нема потреба да носам нели Френки?!?! :) :ojea:

viktorgg напиша:
Јасссссс, само да се пријавам дека ќе бидам присутен... Пари за пиво нема потреба да носам нели Френки?!?! :) :ojea:

Земи си ако сакаш само плус пиво од тоа што админите ќе ни го купат!!!:pos2::pos2::pos2::pos2:

Бушав`s info...
Интереси:
пиење ПИВО

Сепак ќе земам пари за пиво... Бушав имаш едно и од мене... :pos: :pos2:

viktorgg напиша:
Бушав`s info...
Интереси:
пиење ПИВО

Сепак ќе земам пари за пиво... Бушав имаш едно и од мене... :pos: :pos2:

Абе многу да не ми дојде бе,уствари ај јас ќе се справам со тоа!!!:zlo::zlo:

viktorgg напиша:

Па нормално бе!Пари за пиво не ни требаат пошо они ќе ни купат!!!Ама не сакам од мацедониан и мац него ацидчо да купи пиво!!!:pos2::pos2:

fala so me izbrisa i sakam jumbo od acid :) ako ja bidne rabotata ako ne NIKOMU NISO :) :) :)

Macedonian напиша:
Ајде бе во балон. Еднаш да изиграме убаво на трева. А и Гарфилд рече исклучиво во балон, ако не не иде. А без него ќе идеме да купуваме пијачка. :pos:

Вие и со него купувавте пијачка:pos2::pos2:

FrAnKEnsTEiN напиша:
Па нормално бе!Пари за пиво не ни требаат пошо они ќе ни купат!!!Ама не сакам од мацедониан и мац него ацидчо да купи пиво!!!:pos2::pos2:

Епа или од нив или нема пиво....другите ке се разотидат по минатиот пат :pos2: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom