Фудбал на плажа

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
А

Ајсшутер

Гостин
Дали гледате фудбал на плажа,и како ви се допаѓа овој Спорт,имате ли омилен тим,гледате ли ?

Јас гледам понекоѓаш,најчесто даваат на Еуроспорт и ми се допаѓа фудбалот на плажа.

И јас гледам на Euro sport, ми се допаѓа овој спорт.А омилен тим кога ќе играат држави ми е Шпанија!!!

Супер спорт е!!Почнав да го гледам од летово кога се играше Светското првенство..Бразилците се најдобри,но јас навивам за Шпанија(Амариља)..Само не знам кога точно(во кој месец) започнува Светското Првенство..Како што разбрав секоја година се игра,а ова лето ќе биде во Емиратите..И има многу атрактивни голови..

Интересен фудбал се игра на плажа паѓаат многу атрактивни голови, а инаку навивам за Аргентина и Италија. За Аргентинската репрезентација за фудбал на плажа игра и синот на Диего Армандо Марадона.

Да, да и јас го гледам!
Летоска изгледа имаше светско првенство, играше и син му на Марадона, не сум сигурен ама изгледа се викаше Диего џуниор Малачи

Гледам, ептен е интересно, ама е многу поубаво кога го играш:)

Син му на Марадона игра за Италија,а не за Аргентина..Стигнаа до финале ама загубија 5-2,ако не се лажам/

Не гледам фудбал на плажа,но кога одам лето на одмор чат пат играм:)

Французите ми се омилени на чело со тренерот нивни Ерик Кантона...:vozbud:
Многу се интересни кога шутираат од пола терен во леј а и топкава често знае да отскокне незгодно и паѓаат интересни голови:tv:

Сум гледал на Еуроспорт и многу ми се свиѓа, како иде се течно брзо, головите се кој од кој поубав без многу тактики фаули итн.
За играње сум играл порано две папучи за стативи и пичи,:) лошо е што многу многу ме болеа нозе после, скоро и да не ги осеќав, нога не можев да кренам, два дена едвај одев :)

глупости !! ич не ми е мерак фудбал на плажа .. иначе од бразилец не верувам дека има некој подобар у фудбал на плажа.. Кисс :)

Па тие се правени на плажа што сакаш:)

Мн интересен спорт :)
баш ми се свиѓа што можа да шутираа од секаде бидејќи е мал теренот а и џуглирањето :)

Нема дриблање, само шутирање! ВИВА СОКОВИ :)))) (шала)

Добар е спортот немам ништо против, сум гледал на ЕвроСпорт многупати зафркнат е треба да си навикнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom