Фудбал Менаџер 2017

• Креатор на темата Креатор на темата dark warrior™
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Локација
London
Поради тоа што е веќе излезена и си се игра време е тема да си се отвори и за 17та па ајде тие што си ја играте кажете си тука искуства проблеми идеи да си дискутираме ;)

Demoto e izlezeno na steam. Ima li opcija da ja kupime dvajca po pola? :D

Demoto e izlezeno na steam. Ima li opcija da ja kupime dvajca po pola? :D
Имаш ставај си ја офлајн кога треба да се апдејтира едниот па другиот, иначе пак го има досадниот баг со повредите ко и лани ;)

Љубопитно прашање:

Која е последната Manager што ја кракираа, и зошто новиве делови неможат да се кракираат? Може ли да се игра без интернет конекција?

Јас сум малку олд скул и во мое време се живо беше харикири искракирано лом.

Фала однапред.

задња со асален крак е 15 а зошто неможе си плаќаат на кракерите да не ги кракнат или да им кажат дупките и си тераат

Изгубив секаква желба за играва, повеќе се осврнуваат на шминки, глупости отколку на енџинот. Воопшто не е игрива, си треба конкуренција :toe:

Па едина конкуренција им беше од ЕА гејмс ал тие се повлекоа од тој пазар а за сега состојбава е бедна повреди колку сакаш пак ако имаш бекови си цар исто ко и лани а кажаа дека ќе го искоренеле тој баг

Па едина конкуренција им беше од ЕА гејмс ал тие се повлекоа од тој пазар а за сега состојбава е бедна повреди колку сакаш пак ако имаш бекови си цар исто ко и лани а кажаа дека ќе го искоренеле тој баг

И јас ја купив поминав веќе две сезони со Милан немам никаков проблем со повредите нормално по две три повреди во месецот...играта е сосем нормална за почеток а ќе има сигурно и апдејти понатаму

Го симнав демото сега следната недела ќе ја купам цела :) 16-ката беше единствената што сум ја прескокнал од фм08 па наваму, ама оваа доста ме бендисува. 3Д енџинот изгледа супер, анализата на натпреварите е многу подобрена, скаутингов гледам дека има многу подобри опции од 15-ката и уште 2-3 работи има што досега ги заприметив а се надевам дека ќе има и многу повеќе. А и ми здосади 15ката откако поминав цела сезона со Рома со 37 победи и само 1 нерешена во Серија А :pos:Inbox_  Inbox-17.png

И јас ја купив поминав веќе две сезони со Милан немам никаков проблем со повредите нормално по две три повреди во месецот...играта е сосем нормална за почеток а ќе има сигурно и апдејти понатаму
Ондак незнам што е работава кај мене ти почна со бетата или директно со 17.1.1 ?

srOGrlz.png

:shook::shook::shook:

Ондак незнам што е работава кај мене ти почна со бетата или директно со 17.1.1 ?

Директно со фул верзијата почнав, ама ти види со тренинзите medium high одмор пред утакмица после утакмица ако ти се префорсираат може и до тоа да ти се многу повредите

Директно со фул верзијата почнав, ама ти види со тренинзите medium high одмор пред утакмица после утакмица ако ти се префорсираат може и до тоа да ти се многу повредите
Епа ја почнав со бетата може и ради тоа да е мада би требало МЕ да се апдејтира да не почињам нова сезона со секој мал апдејт на МЕ

Dobro samo li mene na demovo sto e free mu dava samo database od Anglija? Od ovie wonderkids i dobri treneri so se stavani po netov edvaj mi naoga 10%. Mozno e da se smeni ova bez da se ima celosnata verzija? Ili pak otkako ke ja kupam celosnata ke mozam li da odberam pogolem database? Voopsto nemozam da vidam koj e prv u Seria A na primer.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom