ftp server download free symbian app, java app and other!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
ај кликни пак!, оти до 9 конекции максимум можат да се конектираат :) сега моментално има само 4

најверојатно имам проблеми со конекцијата како што гледам. А воопшто можеш да го отвориш линкот нели?

Nekoj programi mi se spustaat ama nekoj ne eve konkretno probuvav da go spustam smartmovie crackuvano i izleguva alert i veli kako sto pisav 426 conncetion closed

епа грешки при запишување најверојатно или пак немам појма :)

EJ izvini vaka moze sum dosaden ama mnogu mi trebaa ovaa programa sum ja baral sekade ama nikade ja nema crackuvana i koja sto raboti pa ima nacin da ja dobijam nekako

Se raboti za ova Lonely.Cat.Games.SmartMovie.v3.13.S60.SymbianOS.Cracked-BiNPDA.sis

сега

ftp://89.205.22.202

до 20 часот е активен. ако има нешто проблеми пишете на темава ке ја ставам во набљудување. Него ако друг пат сакате да го уклучам - пишете пвт

повторно активен серверот

ftp://89.205.22.202 барем за следниве 3-4 саати, ако има проблем пишете.

Не сум сигурен дека постов е за овдека али сепак да прашам!
Кај можам да најдам апликација за к750и, да можам да ставам пасс на слики, смс, клипови...
п.с.по можност проверено да биде, и без активирачки код!
ОДНАПРЕД БЛАГОДАРАМ

следниве 2/3 недели најверојатно не, си купив нов хард диск :)

EJJJJ!!! Aктивен е серверот. Моментално е малце побогат а од вечер ке турам и 2/3 гига симбиан апликации.

еве ви и линк ftp://89.205.22.202

p.s. најверојатно ќе биде активен секој ден од 11 до 19 часот. Во случај ако има некои проблеми слободно пишете на темава или пратете ми приватна порака.

Повеќето од програмите од страна на вашите анти-вируси ќе бидат регистрирани како вируси. Можете на кратко да го исклучите анти-вирусот, да го испратите фајлот во телефонот и хејв а фан!!!

п.с. по незнам кој пат ова пак ќе го кажам - Вирусите за Симбиан не работат како вируси за Виндоус, исто така и обратно.

п.п.с. секој кракуван програм е регистриран како вирус :)

Може ли пак да го пуштите во употреба фтп серверот ... потребен ми е многу ...... тенкс :salut: однапред

um... samo preku den. Od 10 do 20 casot moze da bide aktiven. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom