Free Trance Party @ Plostad Skopje

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве дел од атмосферата на Бела ноќ....

Загревање:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=zERoDVHsD1I[/media]
Транс журката на плоштад, и дел од фејкерите што ги сретнавме :pos:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=cudOuslJPr8[/media]
Ако не сфативте што се збори во клипот ќе ви кажам сеа: „моментално се наоѓаме на транс журката на градскиот плоштад еве еден дечко со слушалки во уши кој дошол на транс журката, ова се рокери или клабери фејкери, a ова е транс журката во позадина“
Ѕверки бе, слушаат метал на mp3, а се рока транс околу.... :pos:

Сине кој те лажел бе не беше 52 туку 61 степен башка кавадаречка кога ќе прајме пак :pos:
...иначе закон беше музичето,нозете не ми мрдаат главата ми пука ама не жалам :je:

а водка мене не ме пиша дека ме виде а....ц ц ц срамота бе срамота...
иначе на плоштад беше прекрасно....
Не жалам што пола вечер ја помуинав таму играјки и скокајки цело време...се видов со многу луѓе што ми е многу мило...со стар клас па и со новиот па и некој од форумот....
Како и да е журката беше супер едноставно и просто ПРЕКРАСНО!

Теди, опни цвикерите на очи и прочитај поубаво... и пиши дали не сум пишал. :wink:

Еј Ива, Псајтифдшнсефф.... Стојанка... одамна не била на клабинг.... ептен забушава.
Абе доста ми вадите афери, бев на Плоштад, само не се видов со тебе, а со Шефот само онака на кратко.
Не бев долго, ама битно бев; после турбофолкерски журки ме чекаВа, морам да одвојам време и за тоа. :pos:

Абе доста ми вадите афери, бев на Плоштад, само не се видов со тебе, а со Шефот само онака на кратко.
Не бев долго, ама битно бев; после турбофолкерски журки ме чекаВа, морам да одвојам време и за тоа. :pos:
Lele ne ti e sram ma :pos: i pies kafinja vo Anja....:nenene: katastrofa si :baeh:

Сине кој те лажел бе не беше 52 туку 61 степен башка кавадаречка кога ќе прајме пак :pos:
...иначе закон беше музичето,нозете не ми мрдаат главата ми пука ама не жалам :je:

леле и јас се освежив со 2-3 голтки од ракиата :cug:

Топ беше. Ракија и транс. Си замислив обратна комбинација седнува чиче у кафана шоферски стомак, Драгана Миркович у позадина десетка со кромид и му вика на келнерот-дечко Рико џин-миксд дринк. Немаше многу луѓе ама важно атмосферта, музиката и друштвото се погодија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom