Фотографии од храна и пијалоци (FoodPorn)

  • Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како што реков :) Незнам како се прави сполјер...
 

Attachments

  • 226495_512985995411358_1326616973_n.jpg
    226495_512985995411358_1326616973_n.jpg
    144,1 KB · Прегледи: 28
  • 389045_423188031057822_704969479_n.jpg
    389045_423188031057822_704969479_n.jpg
    97,6 KB · Прегледи: 28
  • 389628_399957070047585_724643328_n.jpg
    389628_399957070047585_724643328_n.jpg
    62,8 KB · Прегледи: 26
  • 600382_419362924773666_1388805115_n.jpg
    600382_419362924773666_1388805115_n.jpg
    82,2 KB · Прегледи: 27
  • 922978_603406703035953_322965209_n.jpg
    922978_603406703035953_322965209_n.jpg
    62,9 KB · Прегледи: 27
  • 1004414_559310134112277_1295471923_n.jpg
    1004414_559310134112277_1295471923_n.jpg
    134,2 KB · Прегледи: 27
  • 1185279_680194405357182_2009648847_n.jpg
    1185279_680194405357182_2009648847_n.jpg
    105,3 KB · Прегледи: 27
  • 1378306_603407153035908_20407019_n.jpg
    1378306_603407153035908_20407019_n.jpg
    67,9 KB · Прегледи: 27
  • 1378389_603407513035872_1527758368_n.jpg
    1378389_603407513035872_1527758368_n.jpg
    55,1 KB · Прегледи: 27
  • 10150685_684288464947776_1740818186_n.jpg
    10150685_684288464947776_1740818186_n.jpg
    55,8 KB · Прегледи: 27
  • 1505520_822526134457341_2623329529048713568_n.jpg
    1505520_822526134457341_2623329529048713568_n.jpg
    61,2 KB · Прегледи: 27
  • 10487581_822525804457374_1247487288331495034_n.jpg
    10487581_822525804457374_1247487288331495034_n.jpg
    36,5 KB · Прегледи: 27
  • 10934029_822526304457324_5527442337212105232_n.jpg
    10934029_822526304457324_5527442337212105232_n.jpg
    53,1 KB · Прегледи: 27
Во турскиот ресторан(y) 42° 9'10.07"С 24°45'38.77"И
16168229818_40a90122ff_k_78fa6_31762658.jpg

16354963902_6f2213b93c_k_26e8d_31762659.jpg

16355830485_24a37fd87d_k_04825_31762660.jpg

16354093471_95c07270d6_k_810fb_31762661.jpg
 
Последно уредено:
Ват ис инсајд?
- Основата ми е од листови марула, потоа иде свинско каре на многу тенки, зачинето со сол и бибер, пржено и фламбирано со коњак (од кога ќе биде готово, додека е жешко тенки листови со ајдамер кашкавал над секое парче свинско), следен слој ти е пржено кромидче и лукче, печурки со ворчерстер сос, сол, бибер, буковска, после иаме пржена сланина и на крај сосче од ворчестер, кечап, малку мајонез сол и бибер.
Останува да го направите и да пробате што се случува :cuc:
IMG_1057.JPG
IMG_1053.JPG IMG_1056.JPG
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom