Ф
Фил Ајви
Гостин
многу депресивно ми изгледа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алоо ова е старо, од пред 3-4 години, веќе ги нема бараките, зградите се реновирани ,
Оваа од Гоце ќе да е.Еве уште некоја интересна слика од Стив, ама во боја
![]()
Sakam da sedam vo Stiv no sakam da znam dali seushte gi izdavaat barakite (ne sakam vo barakite) ????? zatoa prashuvam
Sakam da sedam vo Stiv no sakam da znam dali seushte gi izdavaat barakite (ne sakam vo barakite) ????? zatoa prashuvam
Сум седел у Стив. Стив е ораториум на студентскиот живот. Таму имаш се само не услови за учење.
Стив беше место на многу дупнати душеци, скршени столови, расипани тушеви, манијакално настроени пешаци, мафијашки посетители со маструбаторски активности, чудни животни низ мензата, илегални бизниси... Али најмногу ме нервираат ( и сега после 4 години од разделбата со Стив) новинари кои ја сликаат приказната за Стив у црно бело со многу пластика, без ниту еден ден поминат у него. И точно е условите беа катострофални,,, И точно е не се осеќавме безбедни .... И точно е Стив ја имаше " Катанга"... Али Стив имаше душа во курот...
И затоа Стив има посебно место во моето срце. Стив ми недостаје многу... Стив е мојата младост... Стив беше и зародиш на мојата иднина...Стив беше место на многу љубов, многу алкохол, многу музика, многу смеа, многу гушки, многу филозофии, многу религии... Мала хипи комуна.