- Член од
- 31 август 2021
- Мислења
- 543
- Поени од реакции
- 3.075
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,,,super ti e fotkataЗнам..ова е моја слика во Лептокарија...гледав голема сличност и затоа мали се закачав
Многу интересно е што одвај успеав да го сликам хеликоптерот.....прво телефонот ми ги замаглуваше ликите и на екранот пишуваше дека фотографирам воена опрема. се послужив со финта-го свртев телефонот на друго нешто и одеднаш го свртев на хеликоштерот за да нема време процесорот ,,да размисли,,,,,super ti e fotkata
,,,go imam istiot helio so specijalci kako visat na steanichni jazhinja od stranite,,,toa mi beshe zborot,,,vo sekoj sluchaj odlichna fotka
,,,a koj ne bil vo blizina na MI 24 koga poletuva ne znae shto e orkan i buchava,,,))))

,,, znam kako e da gi fotkash ovie,,,i mojava ne e bash dobra,,,)))),,,Многу интересно е што одвај успеав да го сликам хеликоптерот.....прво телефонот ми ги замаглуваше ликите и на екранот пишуваше дека фотографирам воена опрема. се послужив со финта-го свртев телефонот на друго нешто и одеднаш го свртев на хеликоштерот за да нема време процесорот ,,да размисли,,
вака изгледа сликат5а која ја замати софтверот
Прегледај го приврзокот 465103