Фото к*рва (а.к.а "секси сум?") - дефиниции и психоанализа

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Исто е зашто и тие можат да добијат негативни коментари на сликите, тоа можеби се случува поретко но не е исклучена можноста.
И велиш дека ти не учествуваш со таа цел (да добиеш репутација или ватевр)...значи не можеме да тврдиме и дека сите фото к*рви закачуваат слики со цел да добијат позитивни коментари, петки...
На место си е компарацијата што ја направи Unknown Artist.:smir:
Значи,муабетот е фото-курви,и зошто постираат такви слики а не нормални ... не ми е јасно зошто ја мешате рапутацијата на Кајгана со то.

Значи,муабетот е фото-курви,и зошто постираат такви слики а не нормални ... не ми е јасно зошто ја мешате рапутацијата на Кајгана со то.

Не ја мешиме, само правиме споредба.На кајгана разменуваме мислења нели, некои се „поквалитетни„ некои помалку.Исто како што се објавуваат на нет нормални и провокативни слики.Е сега, ако некој дава подобро мислење (пообразложено да кажеме) не значи дека сака да добие репутација за да си ја зголеми самодовербата.Според ова, тие што објавуваат такви провокативни слики не значи дека со тоа сакат да добијат безброј убави коментари па така да си ја зголемат самодовербата.
Обична споредба на постирање мислења и објавување слики на нет.За првите се добива репутација за вторите коментари.То је то.:toe:

Не ја мешиме, само правиме споредба.На кајгана разменуваме мислења нели, некои се „поквалитетни„ некои помалку.Исто како што се објавуваат на нет нормални и провокативни слики.Е сега, ако некој дава подобро мислење (пообразложено да кажеме) не значи дека сака да добие репутација за да си ја зголеми самодовербата.Според ова, тие што објавуваат такви провокативни слики не значи дека со тоа сакат да добијат безброј убави коментари па така да си ја зголемат самодовербата.
Обична споредба на постирање мислења и објавување слики на нет.За првите се добива репутација за вторите коментари.То је то.:toe:
Девојко,споредбите не ти се на место.Што ти подразбираш под подобро мислење?Можи тоа што е за мене добро мислење за некого е лошо и така си оди репутацијата.Не е темата то,а примерот не ти е на место.

Ок,вие мислите дека нивното постирање на безброј разголени слики нема врска со нивната самодоверба,јас мислам дека има врска со самодовербата.Ок,секој си има право на свое мислење и немам намера и понатаму да дискутирам околу прашањето со самодовербата,јас си го кажав моето мислење,вие вашето,имаме различно мислење на истата тема и готово.:toe::toe::toe:

Девојко,споредбите не ти се на место.Што ти подразбираш под подобро мислење?Можи тоа што е за мене добро мислење за некого е лошо и така си оди репутацијата.Не е темата то,а примерот не ти е на место.

Сакаш да кажеш дека тоа со мислењата е релативно? Па знам, така е и со сликите, на некој одредена слика може да му изгледе убава а на друг не.Кој вели дека темата е тоа? Само кажав дека во ред е споредбата што ја направи Unkнown Artist.Што има лошо во тоа да направиме споредба?
Па ако постојат фото к*рви кои се зависници од сликање и добивање коментари така постојат и кајгана или форум к*рви кои цел ден постираат мислења едно после друго или нема такви? И што има сега пак во нивната психа?

Сакаш да кажеш дека тоа со мислењата е релативно? Па знам, така е и со сликите, на некој одредена слика може да му изгледе убава а на друг не.Кој вели дека темата е тоа? Само кажав дека во ред е споредбата што ја направи ункнown Artist.Што има лошо во тоа да направиме споредба?
Па ако постојат фото к*рви кои се зависници од сликање и добивање коментари така постојат и кајгана или форум к*рви кои цел ден постираат мислења едно после друго или нема такви? И што има сега пак во нивната психа?

Сакаат да бидат забележани. На секој му годи позитивен коментар, и споредбата со репутацијата е ок но има една работа, репутација не се брише т.е самите членови не можат да си ја избришат, а коментарите на својот профил што не им се допаѓаат можат да ги избришат. Значи тие ги оставаат таквите коментари зошто им годат, им го полнат егото, тоа е повеќе од јасно. Ќе речете пак им судиме, нивен живот, нивна работа, ама не се работи за тоа, тие му делуваат на целото опшество со такво однесување и ја шират таа појава.

Сакаш да кажеш дека тоа со мислењата е релативно?
Да,баш то сакам да го кажам.Ова е форум и овде секој си го кажува своето мислење.Ако некој се сложува со тоа што го каќувам ќе ми дај зелено ако не се сложува ќе ми дај црвено.Нема тука подобри и полоши мислења.
Па знам, така е и со сликите, на некој одредена слика може да му изгледе убава а на друг не.Кој вели дека темата е тоа? Само кажав дека во ред е споредбата што ја направи ункнown Artist.Што има лошо во тоа да направиме споредба?
Извини,ама ако некоја е сликана гола или скоро гола,нема тука уба неуба,се гледа дека е гола.Не можи на никој таа слика да му изгледа пристојно.
Остај го ти форумот,постирањето со сликите,врати се на темата.То не е тема на муабет овде,на ова место.

Сакаат да бидат забележани. На секој му годи позитивен коментар, и споредбата со репутацијата е ок но има една работа, репутација не се брише т.е самите членови не можат да си ја избришат, а коментарите на својот профил што не им се допаѓаат можат да ги избришат. Значи тие ги оставаат таквите коментари зошто им годат, им го полнат егото, тоа е повеќе од јасно. Ќе речете пак им судиме, нивен живот, нивна работа, ама не се работи за тоа, тие му делуваат на целото опшество со такво однесување и ја шират таа појава.

Има голем дел од нив кои воопшто и не се замараат со коментарите и затоа не ги ни бришат.А + тоа, имам видено и многу негативни коментари кои тие не ги избришале туку ги оставиле.Затоа не сакам да генерализирам.Има и такви што си го полнат егото со нивните профили а има и такви што не му придаваат толкаво значење на профилот како што од страна изгледа тоа.

Точно, има и такви, не генерализираме, само зборуваме за тие што го прават тоа. А очигледни се уште кога ќе им се отвори профилот се забележува опседнатоста нивна.
И тука има членови што биле опседнати со репутација, ама да не бегаме од темата. Тоа се прави за зголемување на самодоверба, на форумов со мислења, а на такви профили се паѓа ниско со покажување голи делови од телото. Па видете вие што е полошо.

Извини,ама ако некоја е сликана гола или скоро гола,нема тука уба неуба,се гледа дека е гола.Не можи на никој таа слика да му изгледа пристојно.

Се гледа дека е гола и дека тоа е непристојно но на некој може да му се допадне телото а на некој не.Сепак е релативно.:)

Остај го ти форумот,постирањето со сликите,врати се на темата.То не е тема на муабет овде,на ова место.

Колку пати треба да ти повторам дека само правам СПОРЕДБА (обично не пишувам со големи букви но сега изгледа дека е неопходно) со цел полесно да ја сфатите психата на фото к*рвите?

Не може во оваа тема да има и споредба?

Не се само сликите по hi5 страните. Мене ме чуди опседнатоста да им биде hi5 страната декорирана со Playboy знакчиња, или со било какви цитати за bitch-синдромот. Имаше една форумџика дури и се монтирала себе како демек е на насловната на Playboy.

Што е и со овој аспект од hi5 страните, покрај разголените слики...

Не се само сликите по hi5 страните. Мене ме чуди опседнатоста да им биде hi5 страната декорирана со Playboy знакчиња, или со било какви цитати за bitch-синдромот. Имаше една форумџика дури и се монтирала себе како демек е на насловната на Playboy.

Што е и со овој аспект од hi5 страните, покрај разголените слики...

Уствари токму ова е темата. Кој е проблемот со овие личности? Зашто се појавува феноменот фото курва?

Извини, али ако гледаш така и ти моментално се докажуваш на форумов... А можеби и јас ...
А и самата кажа :„Или не им кажале дека постојат и други начини на докажување?‘‘, епа најверојатно не им кажале. Е тука е моментот, повекето родители немаат време да им посветат доволно внимание на своите деца - тука влијаат повеке фактори (семејството, друштвото, околината, општеството, целиот ебан систем). Во овие фактори спаѓа и образованието (како подфактор на општеството) и тука би требало барем малку да се освестат тие човеци :). Значи незнаеме во какви услови се израснати- ако се израснати:), сегде не тече мед и млеко верувај ... Од неколку слики можеш да кажеш какви луге се они, но верувај дека побитни се причините зошто станале тие такви. Што значи не треба нив да ги судиш...
Иди лути се на нивните родители малце :helou:
Немам јас зошто да се лутам на нивните родители. Еден ден тие самите ќе се лутат на себе си и на цел свет зошто го направиле тоа.

Да знам дека секаде не тече мед и млеко, ама не е проблемот во тоа. Проблемот е во нивното расудување, во нивната одлука да позираат така и да оставаат такви слики да бидат видени од секого, и секој да ги искоментира.

Темава беше која е причината за нивното докажување на сосем најпогрешниот начин? Родителите се? Треба нивните деца да направат такви глупости за да ги приметат дека постојат? Или проблемот е во самите нив? Предрасуда или не ама не верувам дека некоја од нив некогаш ќе се потруди да размислува околу некоја работа. Тотално глумат лудило на некои си разгалени девојчиња, на секс симболи...всушност ни самите не знаат што се и што сакаат. Се губат и во простор и во време.

Уствари токму ова е темата. Кој е проблемот со овие личности? Зашто се појавува феноменот фото курва?

Стандардите енормно се поместуваат, за облека, за слобода во разголувањето, бомбардираноста од курвести девојки во визуелна смисла. Не верувам дека и самите знаат зошто така се понашаат. Кога во галерија поставив прашање зошто на една форумџика и е толку краток миничот, ми врати со "Глупо прашање е тоа."

Зошто глупо прашање? Мене ме интересира психологијата на овие жени. Ни сами незнаат да си ја објаснат својата појава, и своите желби за облекување и разголување.

Стандардите енормно се поместуваат, за облека, за слобода во разголувањето, бомбардираноста од курвести девојки во визуелна смисла. Не верувам дека и самите знаат зошто така се понашаат. Кога во галерија поставив прашање зошто на една форумџика и е толку краток миничот, ми врати со "Глупо прашање е тоа."

Зошто глупо прашање? Мене ме интересира психологијата на овие жени. Ни сами незнаат да си ја објаснат својата појава, и своите желби за облекување и разголување.

тука се сложувам со Гижо!
еве што гледам по хи5 девојчиња од 14 -15 години разголени со провокативни слики....ич не ми се допаѓа тоа и на ништо не личи! незнам што сакаат да постикнат со таквите слики:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom