Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како мислиш штрчи? Си доаѓа на место како регуларен дисплеј...Dime aj i ja da tresnam nekoja he he Iskreno ne me bendisuva idejata na Canon so rotirackiot displej,ama moze gresam.Sekogas koga ima nekoj ured flet kabel toa e potencijalna belja.Baska moze sum old fashion ama toa strci nekako be brat.Deluva kako nasaden da smeta.Sigurno e od golema pomos za nekoi kadri za video ama za foto, mislam ne.Da ne go dolzime nali moj izbor 550 so 2
Не правиме муабет за екстерен дисплеј, секако дека е најдобро решениеСе сложувам Acid, но секогаш екстерен дисплеј е решение. Разликата помеѓу 550D и 600D е само во екранот, е сеа софтверски незнам, Acid, има разлика ? Некако 2та објективи ми матат ум. Инаку, што пари се движат SD картичките, секако да бидат класа, и со добра брзина?
Која цена рече дека ти ги нудат во PixPlus апаративе?Благодарам за советите Acid, тоа за блицот нигде не го сретнав кај сајтовиве за споредба. Неделава идам во PixPlus па ќе видиме што ќе одлучам.