Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Остајте го девојчето да дише и мене остајте ме тоа што се случило било и поминато,а добри зборови само на гроб се кажуваат.Сфатив дека тука секој и секого се знаат колку толку,и на крај што да кажеш ќе го искористат тоа зашто си направил божемски нешто.Луѓе вие сте баш како папараци,само правите да го уништите животот на некој мојот го уништија али тоа,јас никој не сум го поткупил.Тоа беше подарок зашто ми го честиташе она роденденот и јас си сакав и ете било што било.Јас отидов малце во реалноста.А се што е за мене со нејзе ќе си биде моја тајна,се е напишано и скриено во мојата поезија.Ако сакате трачеви соберете донации од странство и отворете си жолт весник како Свет или незнам што.Јас ќе се збогувам со кајгана кој сака да ме слушне слободно има мој контакт.Планирам да отворам ресторан во волково и да си напишам книга.Толку од мене завршува една сторија на еден човек.Секогаш добрината на крај победува,иако таа не се цени.

МОЉИМ? Аманте бе шо му имате на чоеков напраено? ц ц:nesum: :uvo: Озбилно, ШО?

Аман бе до толку? Па и да го отераат дома, повеќе на Кајгана да не е?:nesvest: Ајде јбг:)

Епа,иритира што некои што не те ни знаат ти се мешаат во приватен живот и те осудуваат...:wink:

Епа,иритира што некои што не те ни знаат ти се мешаат во приватен живот и те осудуваат...:wink:

Иритира тоа што темава е во чек дис аут,а некои луѓе премногу озбилно си ја сфаќаат работата!

Иритира тоа што темава е во чек дис аут,а некои луѓе премногу озбилно си ја сфаќаат работата!

Ти како ќе си ја сфатиш ако некој почне да јаде трици за твојот приватен живот?
Го сфаќам Стево зашто се напиздил како и да е.

МОЉИМ? Аманте бе шо му имате на чоеков напраено? ц ц:nesum: :uvo: Озбилно, ШО?

Да речеме гомнојадци од форумов му нанесоа повреда одземајки му нешто што го правеше многу срекен....и заљубен.

Стварно еј, ама и сеирот има граници бе. Не е добро ова стварно.:toe:

Епа,ок е кога ќе почне СЕ со мал траќ,заебанции ова-она,ама кога премногу ќе му навлезеш на некој во интимата е претеризмус...

Срам да им е нив, Стварно, криво ми е. Нели повеќе од пола година е на Кајагна, нели? :uvo:

Патем, двајцата над мене сакам да ве запознам Сабота :icon_lol:

StevoMC како и многу други пред него си замина од Кајгана. Ако некој од вас умре поради тоа ште Стево кидна, јас одговарам. И не го жалете многу, шо ве глеам будали. Ајде, жалете ја и бибика, и вардарче и сите шо киднаа. Бог да чуват и голман да бранит.

StevoMC како и многу други пред него си замина од Кајгана. Ако некој од вас умре поради тоа ште Стево кидна, јас одговарам. И не го жалете многу, шо ве глеам будали. Ајде, жалете ја и бибика, и вардарче и сите шо киднаа. Бог да чуват и голман да бранит.
Абе можит киднале тие ама не е исто ко тој шо киднал, нив сигурно не ги избрукале. Тук ај...

Абе можит киднале тие ама не е исто ко тој шо киднал, нив сигурно не ги избрукале. Тук ај...

Дај бе ти Мајка Тереза си? Животните да не сме ги чепкале, Стево да не сме го чепкале, уште да речиш на школо да не ојме и се ќе наредиш ко шо требит.

Бруки пукале поголеми од оваа каде-каде. Нема кој не се сеќава на мојот ремет. Јас киднав? Не. Е Стево кидна пошо е дикле.

Фантом не лажи и ти кидна....... do you remember..... „влажна сум....“ „ај чао“... :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom