Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мејк лав нат уот!
Ви текнуе на вицот лав ис ин ди еееер

Ако забришам се` што не е за тука, ојде темава на две страни.
Од тука па натаму, кој продолжи со бош приватни муабети кои може на мсн да се тераат, оди на бан на оваа тема. Ај кој прв ...

Е, неее...!
Не,не,не. :nenene: Тој пар не го задевам (Гижо и Black Rose). А и ако некогаш се одлучам да ги задевам, тогаш таргет ми е Black Rose. Ја обожавам. :kesa:
Кате лов ју, си знаеш веќе.

Black Rose е поласкана :back:

Што се готви тука?

jove_bt напиша:
' Ангелче ' :pipi:

Дискутиравме за економската ситуација во земјава, за откупот јаболка, покачувањето на цените на бензините, глобалното затоплување, животните пред истребување ect. :pos:

Ангела, супер си :pipi:

`Aнгелче` напиша:
Jove_bt :pipi:

Разговаравме за многу Фифи-луѓе,бевме жртви на папараци од сите страни,незаборавно искуство за едни познати луѓе ко нас. :pos:

Јове, супер си :pipi: Фифи,гушка!

Ем двајцата се членови на Кајгана детективската агенција-Јове шеф, Ангелче секретарка...хм, хм, хм.

ПС. Ве молам немојте да ме убиете.:)

^ Јас, колку што знам, Јове има дечко. :pos:

Еј дај не забегвајте, каков дечко... Тони морав така да ти речам, беше премногу напорен а и не сакав да ги повредам твоите чуства.:pos:

А ваљда и ме смеша со другиот Јован д френч уан :pipi: :pos:

Еј дај не забегвајте, каков дечко... Тони морав така да ти речам, беше премногу напорен а и не сакав да ги повредам твоите чуства.:pos:

А ваљда и ме смеша со другиот Јован д френч уан :pipi: :pos:
Значи не го негираш тоа што го пишав?:)

Влатко а ти сакаш отказ??? :pipi:

Нема што да се негира, џаст френдс...

btw Скул, покажуваш детективски предиспозиции. Вратата на КДА е отворена за тебе, ако си заинтересирана.

Хмм, ај туку ќре си ќутам.

п.с. Фајлс апдејтед.

Влатко а ти сакаш отказ??? :pipi:

Нема што да се негира, џаст френдс...

btw Скул, покажуваш детективски предиспозиции. Вратата на КДА е отворена за тебе, ако си заинтересирана.

Nope ... no fucking way!!!

Гледам Јове ја расчистил работата, не морам и јас. :pipi:
Немавте за кој да фрљате шпекулации, за нас најдовте?! :pos:

Незнам јас тука мислам има нешто :) не е то туку така , речи да си го земам ја фотоапаратот да ве фатам негде низ град :) нема бегање од папараците :icon_cool:mist:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom