Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А тебе ушите колкави ти се бе,се слушаш!

Ц ццц,ама сериозно муабет правевме.:pos2:
Абе нема врска... ушите мали ми се жими мајка :pos2: нема врска ај не кажуваш али биди сигурна ќе откриеме :zlo:

Се знае после муабет што следи:):):smir:

А бе човек не може да постира на темава,одма му вадат трач!

цццц:pos:

Zemzela напиша:
Абе нема врска... ушите мали ми се жими мајка :pos2: нема врска ај не кажуваш али биди сигурна ќе откриеме :zlo:

Нема што да се открие!:)

Ааааа не не цело време вчера шушкаа нешто со Ред Хот мора да има нешто :zlo:
Певај друже жена ми је у питање:pos: Крејзи ин лав мислиш дека нема ништо а:pos: земзела ПЕВАЈ:)

Певај друже жена ми је у питање:pos: Крејзи ин лав мислиш дека нема ништо а:pos: земзела ПЕВАЈ:)

Ти бе што се буниш?? Јас не мислам јас ТВРДАМ дека нема ништо! кхм...*ангел* :)

Па после мене етикети тука... ништо братче ќе мораш да се обратиш на жена ти :pos:...ипак ти е жена може ќе ти каже :jaj:

Па после мене етикети тука... ништо братче ќе мораш да се обратиш на жена ти :pos:...ипак ти е жена може ќе ти каже :jaj:

Ама ти слушаш,а не дослушуваш!:pos:

Само збрки да се правеле!:)

Палам точакот и идам кај неа одма:pos: Маца(Крејзи) Ќе ВИИШ ТИ ЕЈ ЌЕ ИМА МААЊЕ

Crazy in Love дај малце пуштија или скратија косата:) па поради фризурата да ти измислат нешто:) еве ко на пример со мене пошто ти велам тоа да го направиш:):):smir:

Абе одма ти насилие...:pos: направив фрка еј...нема врска жене ти она само слушаше и кимаше со главата :pos:...а у п.м. никој сега нема да сака на кафе да иде со мене:nesum:

Абе одма ти насилие...:pos: направив фрка еј...нема врска жене ти она само слушаше и кимаше со главата :pos:...а у п.м. никој сега нема да сака на кафе да иде со мене:nesum:

Е па кога слушаш се и сешто,а не дослушуваш! :pos:Ќе ме утепаат бе еј!Ќе настрадам заради тебе! ц ц ц :pos:

Crazy in Love дај малце пуштија или скратија косата:) па поради фризурата да ти измислат нешто:) еве ко на пример со мене пошто ти велам тоа да го направиш:):):smir:

Ама нема што да ми извадат и измислат...

Шо бе јас?Шо сум сеа крива?

ссс ко ке видиш овој форумот значи драма ти е :) секој со некој ова она :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom