- Член од
- 20 март 2007
- Мислења
- 8.493
- Поени од реакции
- 308
<----------------- Пиле.![]()
Препарирано е, не се важи...
Не озбилно, шо се дешава со форумот? Слабо онлајн има

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
<----------------- Пиле.![]()
А да ти извадеме еден трач тебе? да ти најдеме едно детенце БАШ како за тебе. Бадаабе ич не забегавте од темава а? а што добри трачеви се изначитав! ако вака ги запознаеш членовиве како поинаку?![]()
абе тоа ок ама си имам дечко не зафркавај. инаку...А да ти извадеме еден трач тебе? да ти најдеме едно детенце БАШ како за тебе. БадаПаметен, не пие (само водка-мартини, а пиво не се рачува за алкохол), не пуши (ништо), економичен е, може да издржи 5 дена без спиење (каков сексуален живот би имала)...
Ајде.. да не набројувам повеќе...
абе арно ми велеше мајка ми чути си ќерко поарно ти е! ама ај нема врска нека пукаат сеири поинтересно е така. :pos2:Димитар = Hitch![]()
Епааааа остварливо е, ене кај е Прилеп, Бадевски ако прифати LOL.
Па не сум знаел дека си од ПП... че пиевме по едно пиво за Пиво Фестотабе арно ми велеше мајка ми чути си ќерко поарно ти е! ама ај нема врска нека пукаат сеири поинтересно е така. :pos2:
ајде ќе размислам за понудатаПа не сум знаел дека си од ПП... че пиевме по едно пиво за Пиво Фестот![]()
Ајде, само да не чита по форуми дечкотонемаш гајле
п.с. ако се одлучиш да му се караш на дечкото, Бада те чека![]()
И мене ми беше омиленоајде ќе размислам за понудата
а ти да пишеше порано ќе пиевме по едно лашко ама од тоа црното- my treat:smir:
А да ти извадеме еден трач тебе? да ти најдеме едно детенце БАШ како за тебе. БадаПаметен, не пие (само водка-мартини, а пиво не се рачува за алкохол), не пуши (ништо), економичен е, може да издржи 5 дена без спиење (каков сексуален живот би имала)...
Ајде.. да не набројувам повеќе...
Па не сум знаел дека си од ПП... че пиевме по едно пиво за Пиво Фестот![]()
Ајде, само да не чита по форуми дечкотонемаш гајле
п.с. ако се одлучиш да му се караш на дечкото, Бада те чека![]()
Ај мене спојте ме со некој...
Не да се експонирам ама глеам снемвит материјал на темава, па јас ќе се жртвувам.
Зборев за двајцата форумџии што узурпираа цела страна од темата.*зборува споро како да говори на соба полна rain men* Тие. Да. Се. Гушнат.
Ме уништува кога не ме разбирате.
Леле бе... На нероден Петко капа не му се крои...Хаха,погоди од кај знае...![]()
Леле бе... На нероден Петко капа не му се крои...![]()
Петко се роди!
Вистина се роди!
![]()