Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
leandra па женска светот остануЕ (у стил на твојот идол) на младите, подобро ние да дискутираме за политика отколку ти нели? :D
Јас не кукам за никого во администрација, али пер напнуеш (пак во стил на твој идол). Еве денес ноември месец а сонце има, според тебе Грујо е крив така? Боже боже. -.-
Појма немам за што зборувате, али leandra пер те молам олабави се. :D

Леџенд

leandra па женска светот остануЕ (у стил на твојот идол) на младите, подобро ние да дискутираме за политика отколку ти нели? :D
Јас не кукам за никого во администрација, али пер напнуеш (пак во стил на твој идол). Еве денес ноември месец а сонце има, според тебе Грујо е крив така? Боже боже. -.-
Појма немам за што зборувате, али leandra пер те молам олабави се. :D

Тешко нас со ваква младина:
Пак че се регистрирам :helou: Се шалам :pos2: Нема ни да ме банираат тоа бидете 100% сигурни :wink: Јас сум VIP член на форумов :baeh:

За дупли јузер шо праиме?

Абе кој дупли јузер докажи со IP адреса ако докажуваш, ако не не ме замарај хахахахаха иди таму внучињата глеј ги. :D

Ок вип члену:D
јануари 2010 пост ја тогаш ќе сум имала 12-13 години со тие години на форум ќе идам лооол ае стара откачи се. :D
Ете супер модератор си , спореди IP адреси и со докази замарај ме, вака на празно неам време бе брат. :P

јануари 2010 пост ја тогаш ќе сум имала 12-13 години со тие години на форум ќе идам лооол ае стара откачи се. :D
Ете супер модератор си , спореди IP адреси и со докази замарај ме, вака на празно неам време бе брат. :P

Еј, не ја поти и нпињај. И тогаш беше пролив и сега си тенка.

Симни ги гаќите и погледни дали ти е избришан добро газот, нешто смрди.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Еј, не ја поти и нпињај. И тогаш беше пролив и сега си тенка.
Хахаахахахахахахххахахххахах многу форуми не е на арно :D ае позз другарчиња се читаме вечер па кажете што напраивте со дупливе јузери :*

Tи прочитав некои постови и максимум години од мене имаш сега 13,2010 сигурно 11 си имала,а и аватарот те издава...

Ovaa e debilna varijanta na Niki i Natush. Postarite ke se setat na niv.
Ќути тоаш беше задоволство да се читаат дебили. Денес е обврска изглеа на модераторите. Патем кој не го знае мегадебил-автоботот важната, ќе се замара со членкава.

Tи прочитав некои постови и максимум години од мене имаш сега 13,2010 сигурно 11 си имала,а и аватарот те издава...

оваа нели беше шо сакаше да и се решат задачите по математика,како шо знам се изјасни дека е 2ра средно :facepalm: ама пази никот и е донатела версаче а омилени песни и се од џус (или како и да го викат ) :pos:

Ќути тоаш беше задоволство да се читаат дебили. Денес е обврска изглеа на модераторите. Патем кој не го знае мегадебил-автоботот важната, ќе се замара со членкава.
Е да, да...Важната бе, ааааахахахаха....
Треба да ги најдеме и да ги вратиме и Важната и Сахберка и Ники, Натуш и остала тајфа.
Тамам ќе биде сеир и ќефој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom