Форумџии - Кастинг за статисти во филмот “ Трето полувреме “

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле, те молам сподели го тоа искуство, како си помина на снимањето, што правевте?! Баш ме интересира...мене не ми се јавија сеуште...поздрав

Леле, те молам сподели го тоа искуство, како си помина на снимањето, што правевте?! Баш ме интересира...мене не ми се јавија сеуште...поздрав
Ништо,снимањето трае околу еден час,зависи колку пати се повторува.Остатокот од денот дремеме и пиеме кафиња.:D.Понеделникот бевме Бардовци во тие конаците,вчера во село Штавица близу Прилеп,изигрававме чета партизани. :)
--- надополнето: Sep 28, 2011 3:08 PM ---
Женски слабо има статисти,понеделникот една само имаше ќерка нешто глумела,а вчера ич.

aham...a vi dadoa nekoj denar? Se vide so ovie Sasko, Rade, Kata....?! :))) mn sum ljubopitna i u pm uste ne mi se javija i ne veruvam deka ke mi se javat, a epten sakav da vidam so se desava na snimanjeto i kako se odviva....

aham...a vi dadoa nekoj denar? Se vide so ovie Sasko, Rade, Kata....?! :))) mn sum ljubopitna i u pm uste ne mi se javija i ne veruvam deka ke mi se javat, a epten sakav da vidam so se desava na snimanjeto i kako se odviva....
Тука се сите.Вчера Сашко,Тони и останатите партизани беа.Одевме чета по планина,а позади Ката на коњ качена со бебето. :) 1000 ден. е дневен хонорар.

Татко ми статист хахах уште се смеам. Иначе еве го сеа спие мислам дека реќе у 2 или 3 саат треба да иде на снимање у Бардовци ако добро го разбрав.

Мене уште не ми се јавија, толку ли сум баксуз бе у пм :D
Има ли уште такви ко мене или на сите ви се јавија ? :)

Мене уште не ми се јавија, толку ли сум баксуз бе у пм :D
Има ли уште такви ко мене или на сите ви се јавија ? :)

Абе мене ми се јавија уште пред месец дена, па бев во тоа студиото Трипл Икс или како и да се вика, во Аеродром и ме видоа и ми ги скрати една Србинка бакенбардите и ми рекоа дека ќе ми се јават и дека снимањето ќе било на 29-ти, значи денес, ама ништо, изглеа ја побаксуз сум од тебе... :unsure: (n)

Mi se javija i mene denes. Nokjeska vo 3 i 15 treba pred voena bolnica, odnosno filip vtori. Ako ide nekoj, valjda kje se vidime :) Jas sum so brada golema i kratka kosa, bela maica la linea, ako me primeti nekoj, neka doe :)

Јас вчера им кажав дека утре не идам.Нека иде некој место мене. :)

ОТ Ми се скрши меракот за филмов коа се скараа со Сергеј Трифуновиќ :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom