Форумџии - Кастинг за статисти во филмот “ Трето полувреме “

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Локација
Скопје
Темава ја отворам бидејќи сигурен сум дека има заинтересирани форумџии за статисти и споредни улоги во филмот.

Темава да служи за организација :)

Кој е за да се појавиме таму заедно?

Предлагам утре ( сабота ) во 17 часот пред фонтана да се чекаме во градски парк таман до 19 часот се отворени па после тоа може на по едно пивце :)

И да не дојде никој нема да ви замерам :)

Веќе се пријавив на Фејсбук ивентот така да сум за :)

Чек, собиранка си е собиранка а може таа да продожи цела вечер, ова е за да одиме да се пријавиме а и да се видиме, ништо лошо да останеме до сабајле заедно.

Темава ја отворам бидејќи сигурен сум дека има заинтересирани форумџии за статисти и споредни улоги во филмот.

Темава да служи за организација :)

Кој е за да се појавиме таму заедно?

Предлагам утре ( сабота ) во 17 часот пред фонтана да се чекаме во градски парк таман до 19 часот се отворени па после тоа може на по едно пивце :)

И да не дојде никој нема да ви замерам :)
Брат те претркав со темава, имам веќе отворена во Филм и ТВ :P

Не воопшто не ми е тоа целта, туку за организирање ја отворив... бидејќи е настан :))))

И што се прави на кастингот? Глумиш нешто или ?

И што се прави на кастингот? Глумиш нешто или ?

Значи статист си, со сигурност добиваш тоа, ако те бидува и имаш желба моеш за споредна улога.

Ќе ти пастирам на профил сеа еден линк.

Нека биде ова собиранк пред собиранка.

Еве и јас официјално да го потврдам доаѓањето, ставив и слика на фб :)

Рачунајте ме и мене. 90% сум сигурен дека ќе дојдам. Само ќе може некој да каже што бил претходно на кастинг што како се прави? Да сподели некое претходно искуство.

Рачунајте ме и мене. 90% сум сигурен дека ќе дојдам. Само ќе може некој да каже што бил претходно на кастинг што како се прави? Да сподели некое претходно искуство.

Пријависе прво тука http://www.facebook.com/event.php?eid=137361442973597 ќе видиш инфо.

Ништо не е страшно, туку само да им се допаднеш како изгледаш :)

Значи статист си, со сигурност добиваш тоа, ако те бидува и имаш желба моеш за споредна улога.

Ќе ти пастирам на профил сеа еден линк.

Нека биде ова собиранк пред собиранка.
Па брат ја мислам дека веќе имаше кастинг за улоги, другарче беше... значи и утре можеш да се пријавиш за улога ?

Утре ќе видиме.

Собирно место Фонтана во градски парк.
Време : утре(сабота) во 17 часот.
Бидејќи ќе биде топло времето не чекаме повеќе од 15 минути :)

Од кога ќе се пријавиме одиме на пивце каде незнаеме :)

Is6gq.jpg

До сега сигурни сме Јас, Др - Аган и редстарфан , Муген сеуште се мисли, Моника е под знак прашалник :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom