- Член од
- 27 мај 2018
- Мислења
- 1.307
- Поени од реакции
- 2.141
РБ живнале, ќе продолжи ли со плачење телетабисот од исото имената екипа?Нема врска моторот, зборувам за тимот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
РБ живнале, ќе продолжи ли со плачење телетабисот од исото имената екипа?Нема врска моторот, зборувам за тимот.
Кугарката не му дава затоа е нервозен.РБ живнале, ќе продолжи ли со плачење телетабисот од исото имената екипа?
Види во темата за ИПТВ или прати порака ќе помогнам ако сакашСтрим за вечер некој да даде?
Макс треба да биде добар. Денеска го засра ептен на стартот, ама после беше добар, колку се може со гуми стари еден век. Инаку е јак во дуели, малку грешки прави, агресивен кога треба. Макар што годинава само впечаток може да поправи, ништо повеќе!Mnogu se losi u trka Ferari, nikakov napredok, pauzava ocigledno najdobro im legnala na Meklaren, i da receme Maks, koj bez razlika sto imase dobra trka, imase uzasen start koj sve mu usra, cisto me interesirase denes kako ke se ponasa on u trka ama nemavme prilika da vidime dali moze do najvisok plasman.
Kimi sega za sega besprekoren, se gleda deka e vonseriski talent i Toto i Mercedes ne slucajno mu ja dadoa ovaa sansa koja sega za sega ja koristi fenomenalno. .