Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па таа грешка нели се надополнува на многуте други кои ги натпраи Кими сезонава. Така да и покрај тоа што ја намали вчера предноста на Луис од 8 на 1 сек. , тој повторно напраи безвезална грешка во самиот финиш на трката кога веќе сите возачи се беа помириле со својата позиција што ја имаат, а тој што напраи зема да форсира и по кој знае кој пат во оваа сезона и заврши без пласман. Така да тоа го прави, во конкретниот случај Хамилтон каде каде подобар возач. Друже, не е се во најбрзите кругови ... :smir:
tocno ne e celata rabota vo naj brzite krugovi ama i ne e formula 1 za da vozes "gradska" niz patekata sepak treba agresivno vozenje za da bide pointeresno.Ako sledat site kako hamilton so ke gledame gradski metez :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Во ко мој пост ти прочита дека ја барам возење ГРАДСКА низ патеката, ко што велиш ти. Најбрзите кругови на Кими се за неколку стотинки подобри во однос на останатите, а не се разлика во неколку сек. , не знам кај ти е поентата овде. И убаво ќе ти нагласам сеа, секој возач треба убаво да ја процени секоја ситуација и трка, да ја увиди својата положба најпрвин со сето тоа, а потоа да увиде дали треба и дали може (пред се) да биде агресивен во таа ситуација. Можда Кими вози побрзо од Луис, али во агресивноста е дааааалеки послаб и многу полошо ги проценува ситуациите. Земи ги за пример последните две трки. Луис во Монца додека можеше го газеше болидот, беше агресивен, извози и најбрз круг и од 15.то , на крај заврши као 7. пласиран. Тој му се доближи на Маса кој беше на 6.то место на 10ина круга пред крајот, но јасно беше тоа дека Луис е задоволен од неговиот пласман и дека до тука се неговите можности. Исто беше и вчера. Негова единствена цел беше да го претекне Кулхарт (тоа и го стори) и тука застана. Едноставо ја покажа својата зрелост во тие моменти и не изиграваше Махер на патеката.
А за последнава твоја реченица стварно не ми се коментира, пошто уопште не држи вода ...![]()
Сите одма станаа фанови на црнчугата ај не ми се правете како малите деца што навиват за Манчестер а незнаат ни еден играч од тимот![]()
Исто ти е тоа...:pos2::pos2::pos2:, или девојчиња кои навиваат за милан,а го знаат само кака.:pos2:
Ај не објаснувај ти многу многу, глеј си ја работата таму, кој сака за него ќе си навива а ако ти е криво жали се кај кадијатаСите одма станаа фанови на црнчугата ај не ми се правете како малите деца што навиват за Манчестер а незнаат ни еден играч од тимот![]()
Има луѓе кои навиваат за возачи и не им е битно за кој тим моментално вози или ќе вози. А од друга страна има и такви фанови кои навијаат за Ф1 клубови. Ја сум таков и си навијам за МекЛарен уште кога возеа за него Хакинен и Кулхарт и за нив сум без за разлика на се. Тие се можда 9 год. без титула, но ја ниту еднаш не се откажав од нив, а нема ниту да се откажам ... :salut:
Исто мислење, од почеток до крај. Од Мекларен не се откажувам.
Кај реков дека ми е криво? Не ми е ич криво вие се бламирате а не јас да возеше црнчугата во ред бул немаше ни име да му спомнуватеАј не објаснувај ти многу многу, глеј си ја работата таму, кој сака за него ќе си навива а ако ти е криво жали се кај кадијата
Да не се учукаше Пике, ќе ја сонуваше победата ...