Ford Mondeo Tdci / 2001 godina

• Креатор на темата Креатор на темата Vosra
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 април 2007
Мислења
16
Поени од реакции
1
Dali bi mozel nekoj da mi dade nekoi podetalni informacii potocno za Ford Mondeo TDCI /2001 godina so 115 KS. Dali ima nekoj vakov model, kako e zadovolen, dali e dobra masinata, kako se pokazale do sega?

Blagodaram odnapred

Јас имам 2 фордови возила. Ескорд и Фиеста и двете имаат 1.8 дизел (обичен модел од 94-та). Презадоволен сум од нив, до сега не сум имал никаков проблем. Претпоставувам дека во мондеото има 1.8 или 2.0 мотор, што е речиси истиот со мали модификации.

Понатаму, неможам да коментирам, бидејки ниту сум имал Мондео, нити сум возел.

Јас имам 2 фордови возила. Ескорд и Фиеста и двете имаат 1.8 дизел (обичен модел од 94-та). Презадоволен сум од нив, до сега не сум имал никаков проблем. Претпоставувам дека во мондеото има 1.8 или 2.0 мотор, што е речиси истиот со мали модификации.

Понатаму, неможам да коментирам, бидејки ниту сум имал Мондео, нити сум возел.
Mondeoto e 2.0 tdci, nekoi go falat, nekoi se zalat od Fordot, no jas od muabeti do sega ne sum slusnal nekoi losi raboti bas za toa vozilo, no vo sekoj slucaj blagodaram na informacija

Има еден другар мој две Мондеа едно 93 2.0 и другото 98 мислам беше 1.8 колите се екстра немозам да се пожалам ги имам возено двете,нема да зажалиш доколку земеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom