Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
абе го прочитав постот на јове, напрајв така, но џабе па ми ги нема ни дресовите ни логоата. пробав повеќе пати но пак залудно... 100% нешто утињам. сигурно фолдерот графикс треба да се напраи во мај документс, а не таму кај што е инсталирана играта?

Сега ми текна бе зашто не ти работи ...

Све ти е ок направено чим си го прочитал постот на Јове, ама треба да идеш у Preferences, да кликнеш Display and sound, и да го одштиклираш Use Skin Cache, а да го штиклираш Always Reload Skin On Confirm.

Еве како изгледа кај мене, вака треба да изгледа и кај тебе ...

а, да кажеше некој како се игра во мрежа, пошто од ова поназад некако потешко да разберам. Едни велат преку Hamachi, други можело и од играта, ај некој ако може да објасни. :)

Абе идеш нетворк, после идеш њу гејм, креираш све тоа, си бираш тим, и почнуваш да играш. После тоа идеш у преференсес, и го штиклираш ран ес сервер, после тоа идеш у гејм статус, таму ќе пишува ip од серверот, ќе му ја кажеш ip адресата на тој шо сака со тебе да игра, он ја пишува ip адресата и џоин сервер, се става кај тебе и готово!

И да, треба да имате иста верзија на играта, и со ист крак да ви е кракувана ...

излезе официјалниот patch....:vozbud::vozbud:

Го симињам моментално!!! :) :vozbud:

Трупер, иди на фмформатион.нет ќе го најдеш :wink:

Абе и јас апдејтував, ама изгледа нејќе кај мене ...
Да не бара посебен крак пачов, зашо ја кракував со кракот од играта.
И плус, уште ми вика дека ја имам верзијата 8.0 и неам ни во тоа за датабејс бирање, немам 8.0.1 ...

?

го немам сеуште,коа ќе го најдам ќе ти го пратам

Кој го инсталирал бета пачот пред да го инсталира новиов фул пач...нема да му треба крак...барем во мојот случај е така...а кој ја има основната 8.0 верзија...ке му бара....

Кој го инсталирал бета пачот пред да го инсталира новиов фул пач...нема да му треба крак...барем во мојот случај е така...а кој ја има основната 8.0 верзија...ке му бара....

Брат, нејќе и со тој крак шо ми го прати ...

Јас имав еден бета пач инсталирано, така да пак нејќе кај мене ...

Ај ако сакаш прати ми линк од кај го симна бета пачот и ја да го симнам, па да пробам пак ...

Ако си го симнал од фмформатион.нет, не се мачи, и ја го симнав од таму ...

btw, играта преку торент ми е симната ...

И уште нешто ... дај кажете симптомите да препознаам кога сум успеал да апдејтувам!

И за таа бета верзијата треба крак?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom