Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Толку знаеш да играш... :P

Дајте препорачајте ми некој добар играч во одбрана. Играм со ФК Барселона и сум БОТ! (=
Не е до тебе до клубот е,пробај со Реал да видиш:baeh:

Дај кажите лек како да иде побрзо времето, не мн. брзо ама како на почеток кога е без пач, со најновиот пач v8.0.2 еден меч трае 5 мин. да се скапеш чекајчи, а инаку е добар ги има све новите трансфери од зимава (Анелка-Челзи,Бјанки-Лацио).

decki
zemete go MARIO BALLOTELI(mislam deka taka se pisuva) od inter, kaj mene e zverka, go zemav vo zimski preoden rok i go stigna drogba u golovi.
ke mozete li da mi kazete kako da gi namestam tie crtite za kade da se dvizat igracite po moja zelba.
zboram za FM 2008
fala odnapred

rocchicx4.jpg

decki moze nekoj da mi dae link za krakot na 8.0.2 verzija
fala

ok, fala
uste nesto da prasam.
Zasto na na novava verzija nemozam da gi gleam logoata i facite na igracite, a toa sto trebase mi e simnato

Толку знаеш да играш... :P

Дајте препорачајте ми некој добар играч во одбрана. Играм со ФК Барселона и сум БОТ! (=
Bez konkurencija najdobar igrac vo odbrana e Micah Richards-DC,DR,DM potoa isto mnogu dobri se Anthony Vanden Borre-WBR, Vincen Kompany-DC, Andres Guardado-WBL ovie se najdobri

ajde da vi se vmesam malce vo temava eve vi eden dobar besplaten menager preku yahoo & eurospoert ima sekoj den utakmici od 15h se so treba da imate e da se logirate so vasiot e mail od yahoo i pocinjate so igrata eve malce da vi se pofalam veke treta sezona sum so 100% ucinok
eve vi direkten link za tie so sakat da probat http://uk.soccermanager.yahoo.net/yfbm/
eve go i mojot ucinok vo vaa sezona
oqbw40.jpg

Ај кажите некој добри таленти под 20 год.

Ај кажите некој добри таленти под 20 год.
Ѕирни ги Banega, Carlos Vela, Ninis, Henri Saivet, Andrea Luci, Thiago, Guilherme. Сите се проверени, кој од кој појак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom