Зошто кога менувам некоја боја таму во Skin Color,па кога ќе ја гасам играта и кога пак ќе влезам се е по старо?
Види таму confirm мислам треба да има, тоа да не не го стегаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто кога менувам некоја боја таму во Skin Color,па кога ќе ја гасам играта и кога пак ќе влезам се е по старо?
Абе колку кеш даваат втора сезона во Милан ? Сигурно со тие од првата не можиш да ги купиш Каналес,Квандо Асамоа,Бадељ и Фазио. Инаку добар избор на трансфери![]()
Имам проблем кога пробувам да регистрирам играчи за лига на шампиони. Неможам да ги регистрирам тие што сакам, кога пробувам на аутоселект да заменам ме зафркаваЧаре некое?
Можев и у првата сите да ги купам, многу ефтино ги купив на трансфер листа ги ставаа.. Фазио на трансфер листа и за 4 милиони преку 48 месеци го зедов(2-рата сезона), Асамоа за 15 милиони преку 48 месеца(1-вата сезона), Бадељ за 10 милиони преку 48 месеца(а можев и за 8.5 милиони само што касно го видов скаутот...(исто правта сезона)), Каналес за 12 милиони преку 48 месеца(2-ра сезона) и тоа е тоа... со околу 15 милиона буџет, ако праќаш понуди преку 48 месеци можеш да ги земеш сите овие
--- надополнето: Nov 5, 2011 12:41 PM ---
Па гледај таму, треба да имаш одреден број Homegrown и Homegrown at club.
Колку е смешно тоа е и реално до некадеПоловина сезона во ПЛ. Сандерленд 3то место, по двава клуба од Манчестер (Јунајтед се ептен први) До сега неколку порази од кои од Јунајтед, Евертон и Сити. Смешно, ги победувам Челзи дома а по 3 дена во ФА Куп со Питерзборо нерешено 2-2. -.-
Колку е смешно тоа е и реално до некаде, во ФА купот ко доброутро е испаѓањето на премиерлигаши од екипи од рангот на блу сквер, затоа многу се цени кај нив овој куп и маалскиве екипи кршат нозе за да го добијат.