Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
кој знае нека објасни како дие ова со купувањево,дали после секој апдејт тид аваат код.мислам дека е 30 фунти играта на нет на официјалната страна на играта видов.

Ова од каде и да ја купиш одма ти праќаат активациски код или како иде?
Dur ne ti stigne cd-to so kodot...imas opcija meguvreme da si ja simnes od steam i preku mail ti go prakaat kodot i si igras...koga ke ti stigne cd-to ja instaliras ke go ubacis istiot kod i si furas...
--- надополнето: Oct 27, 2011 6:33 PM ---
кој знае нека објасни како дие ова со купувањево,дали после секој апдејт тид аваат код.мислам дека е 30 фунти играта на нет на официјалната страна на играта видов.
Ne....samo eden kod ti davaat....toj koga se instalira preku original cd....potoa samo ke si gi siminjas pacovite oficijlani sto ke iskacaat od SI games i ke si teras....ako ja igras preku steam,preku net,mislam avtomatski ke ti pravi update....

Има ли опција само кодот да го купиш играта да си а симниш ?

Има ли опција само кодот да го купиш играта да си а симниш ?
Ако ја купуваш преку интернет тогаш секако само кодот го купуваш, после играта можеш од кај сакаш да ја симнеш.

Ќе те изгорат тука, 50 евра гарант ќе ја продаваат.

Се што има на темава се поразени пирати. :)

Јебига, си ја научија лекцијата со Assassins Creed 2 компанииве, продажбите ќе растат се дур нема крак.

6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

:P

Абе глеј и јас би ја купил ама со нормална цена ама 50 евра за една игра што е многу многу е

Конечно и јас да се докопам до играта :cuc:

Weshaaal nevaaa saarendaarrrgarrr !!!

Не бидете пусис, кај и да е нашето пиратско прибежиште, Замунда, едно од многуте, ќе не почасти и со ова задоволство, да живее пиратеријата !

Weshaaal nevaaa saarendaarrrgarrr !!!

Не бидете пусис, кај и да е нашето пиратско прибежиште, Замунда, едно од многуте, ќе не почасти и со ова задоволство, да живее пиратеријата !

Оваа година нема шанси да ја играме пиратски, нема шанси!

Ах, сега и да искочи крак сесија иде, нема играње до средина на ноември.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom