Филтер кој ја соблекува облеката

• Креатор на темата Креатор на темата bukake
  • Време на започнување Време на започнување
super jas mislam da ja otvoram mojata i da go izvadam toa ICF da mozam da praam see thrugh na soncevi denovi. super yea!

sega probav preku crni ochila se gleda ama ne veruvam deka ke postignam bash cee through. Razmusluvam da go poracam filterot. :)

Лажат бе мамето нивно. На клипот, девојчето е соблечено а дечкото не. Не дека умрев јас да му го видам ку**то на него, ама па не ми штима целата слика.

KaiTekk напиша:
btw, такви копии на сони уреди уште се продаваат, ама илегално :)
aj najdi mi edna

Princ напиша:
Лажат бе мамето нивно. На клипот, девојчето е соблечено а дечкото не. Не дека умрев јас да му го видам ку**то на него, ама па не ми штима целата слика.
klipot e montaza

nema sansi da daat da se prodava ce ima buntovi ova ona

Rootc напиша:

:icon_lol:

Сеа...прво барате да ја видите вистината, па кога ќе ја видите вистината и барате маани и велите дека не е вистина. :)

humanoid напиша:
:icon_lol:

Сеа...прво барате да ја видите вистината, па кога ќе ја видите вистината и барате маани и велите дека не е вистина. :)

Апла лага е. Не дека не сакаме да гледаме облечени девојчиња кои не можат да ги скријат срамните влакна ради нашата заебана камера, ама више кога ја плаќаме толку дај нека не лажат :)

типацот има панцир за заштита за тоа не му се гледа, а и боље е вакво клипчето него ли да гледаш неш нешто такво како се шета лево десно ,.. гадно ....гадно.

Interesno aparatce ali nekako e premanijacko.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom