Филозофија

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
CopyOfDeath напиша:
И што мислиш тогаш ке биде многу ладно или ке биде многу жешко?
Хехе, те сфатив уште од почетокот. Ги знам овие игри, но проблемот е што ова може да се реши. Затоа што ке ја знаеш температурата од предходниот ден, односно температурата која била пред нулата. Значи ако било поладно ке биде во минус, а ако било над нулата во плус

П.С а и тоа што го имаш пишано за бесмисленоста. Можеше многу лесно да ме негираш.
Така што, јас ти реков, бесмисленоста има смисла а смислата во неја е што нема смисла. Значи нема смисла :)

Дали едно влакно може да направи некого ќелав?

Дали Хамлет бил луд или само се правел дека не е?

А ти не си најглуп, ај анализирај ја, па потоа јади лајна наоколу детуленце едно глупо.

Garfield напиша:
Дали Хамлет бил луд или само се правел дека не е?
ихеххехех не го заеба многу

Дали Гарфилд е глуп или само се прави дека не е?
Ај анализирај ја реченицаав...

Хмм, како да ја објасниме бесконечноста?
Кога ке помислам, има само две бесконечни работи Вселената, и човековата глупост. Кога ке подразмислам подобро, вселената и не е така голема...

Цитатите идат под наводници, нели Stefanos???:)

Иначе, ме мрзи да ја читам темава али морам да дадам забелешка - се вика филоСофија, а не филозофија.

ok e сеа им текнало дека е с не з
на сите учебници е со з мислам

Абе остај. Си пишуваме како што читаме ние... Псссс. Очекувам во скоро време да видам место леБ да пишат леП, зашто нели така се чита

Епа чорба сеа што да правиме :)

mora da se poaga od aksiomi to st od stavovi koi se zemaat kako vistiniti bez da se dokazat bidejki toa e nevozmozno.znaci se poaga od energija, volja kako princip na svetot, no se sto se izveduva od toa nema avtonomnost, zatoa nema slobodna volja tuku samo cuvstvo na slobodna volja koe proizleguva od nasata setilna i umstvena ogranicenost.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom