Fighting Windmills

• Креатор на темата Креатор на темата ROCCO
  • Време на започнување Време на започнување
lol ska??? indi??? omg....koj jerk slusa ova???? I sto se pravi na ovaa muzika...se igra??? se trese glava??? se pie, se drogira??? lol ...

....и одеше често на опера балет, и киното му беше втор дом... :) :) :) (мал цитат)

Албумот на Fighting Windmills „Аграрни реформи и веријации на тема“ го има во Југотон, 250 денари е

....и одеше често на опера балет, и киното му беше втор дом... :) :) :) (мал цитат)

Албумот на Fighting Windmills „Аграрни реформи и веријации на тема“ го има во Југотон, 250 денари е

Зашто мислам дека ти си басистот на Fighting Windmills ?

Aбе фајтинг виндмилс тапа, тој Бука има вишак килограми, Бумбар ослабел :) хахахахахааха

Се разбира дека се шегувам, топ се, нема да се оформи ваков бенд уште еднаш!
Епа продолжете така :)

еве ви ги спотовите што ги промовирвме вчера

Ова е првиот нивни албум кој лично они ми дозволија да го аплоадирам и да го ставам тука и таму и сегде. Ако сумљате у мене прашајте го MSV кој ќе ви објасни се. Со албумов можете да правите што сакате. Откако ќе го ислушате можете да го избришете,да го снимите на цеде,да го пратите линков на други луѓе,ама како најбитно треба да отидете да се дружите со нив и исто да поминете и да го купите во Југотон по цена од 250,а ако го направите тоа погоре со дружењето имате попуст и цедето ќе биде ваше за 150 денари. Луѓето,момците и едната девојка како сакате наречете ги,се припремаат за својот втор албум кој ќе биде многу илјади пати подобар од овој.

плавата девојка (мислам дека им е тапанар ако не се лажам :) ) е прекрасна :smir:
me like it a lot:pipi:

одличен бенд, лично ми се најдобар македонски бенд заедно со бернајс. Сум им бил на 4-5 свирки и редовно си проаѓам супер. Жал ми е што неможев да ги гледам со Аналена во штип.

Братучед ми свири на труба:vozbud: Вчера имаа свирка во Штип:pipi:

МЕне ме бендисува .:vozbud::vozbud:
Различни се од другите македонски бендови .. звучат интресно имаат одлични текстови , а настапите им се исто така добри ( хумор, муабет ова она .. интресно е). И кој спомна дека не може да се игра на музиката ????
Музиката е баш за играње секогаш било преполно и разиграно на нивна свирка :)

NOVA PESNA na My Space, custvuvajte se slobodni da kliknete i prokomentirate.

http://www.myspace.com/fightingwindmillsmk

"Kako be Paolo Koeljo?!" pesna od noviot materijal, koj celosno ke moze da go slusnete na nasiot vtor album "Najsmesniot vic na svetot" koj ke bide, poleka no sigurno, negde u 2010 :D

21031_269002547950_80430262950_3361259_5761271_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom