FIFA 2011 - МФЛ

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување
ПРВИОТ ШТО КЕ БИДЕ ИСФРЛЕН ОД ЛИГА- ГО ЗАЗЕМАШ НЕГОВОТО МЕСТО (КЕ ИМА ТАКВИ СИГУРНО)

Мене вака ми напиша, а пред мене и Сајтлер и Роки ги пушти да влезат во лигата !!!
:nerv::nerv::nerv:

Мене вака ми напиша, а пред мене и Сајтлер и Роки ги пушти да влезат во лигата !!!
:nerv::nerv::nerv:

САЈТЛЕР НЕ Е ВЛЕЗЕН. ТИ КЕ ВЛЕЗЕШ.

--- надополнето ---

2ep0qbq.jpg

--- надополнето ---

Натпреварите се играат од среда 24.00 до недела 23.00

Дечки ај еден проблем да ми кажите како да го решам ако знајте. Пробвам да се логирам на гејмренџер и ми вика downloading new update и откако ќе се спушти апдејтот се исклучува гејмренџер и неможам да се логирам. Ај некој нека поможи ако знај.

бтв Тише, Филип и Тео кажете терминчина :)

Дечки ај еден проблем да ми кажите како да го решам ако знајте. Пробвам да се логирам на гејмренџер и ми вика downloading new update и откако ќе се спушти апдејтот се исклучува гејмренџер и неможам да се логирам. Ај некој нека поможи ако знај.

бтв Тише, Филип и Тео кажете терминчина :)

пробај вклучи го од иконата горе не од онаа мала доле лево.

Ти не си редовен. Проверив во 2009 и се имаш откажувано.

Хах !! Другар јас во 2009 немав ни профил на кајгана ! А исто така ни ФИФА 09 ја немав !!!

--- надополнето ---

Ај жити се кажи каде виде дека се имам одкажувано !????

Хах !! Другар јас во 2009 немав ни профил на кајгана ! А исто така ни ФИФА 09 ја немав !!!

--- надополнето ---

Ај жити се кажи каде виде дека се имам одкажувано !????

Добро еве бидејки ветуваш дека ке бидеш редовен до крај на лига од следно коло те вметнувам во распоред.

5shiny_mkd, dex и Rocky дајте никови на GameRanger бе.

Иначе MAN-CE-STER внимаваш на тоа кој игра на гости, а кој дома? Гледам сите три утакмици сеа ги играм на гостински терен. :tv:

Добро еве бидејки ветуваш дека ке бидеш редовен до крај на лига од следно коло те вметнувам во распоред.

Фала ти многу другарче !!! Ќе видиш ќе бидам редовен ( освен ако немам некој проблеми со играта ) !!!

5shiny_mkd, dex и Rocky дајте никови на GameRanger бе.

Иначе MAN-CE-STER внимаваш на тоа кој игра на гости, а кој дома? Гледам сите три утакмици сеа ги играм на гостински терен. :tv:

Да- внимавам.

--- надополнето ---

ROCKY - MAN-CE-STER 2 - 1

Браво. Одлична игра но и многу среќа. Моите шутираа ептен непрецизно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom