FIFA 2011 - МФЛ

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблеми со некои играчи како новица ,ацејуве,расистика,роки,борјан,.. не можам да го најдам хостот а не можат ни тие не знам шо е проблемот ама мора да играме кај друг в соба :/
И новица ако го имаш напраено тоа нешто оди ТЕТРИС играј !

1. NOVICA-ROCKY?
2. DEX-NOVICA?
3. ROCKY-NOVICA 3-1
4. NOVICA-DEX?
5. BORJAN-NOVICA?
6. NOVICA-ACEJUVEMKD 4-0 ZA MENE I SE ISKLUCI ACE PA NEKA ODLUCAT ORGANIZATORITE
7. ERS1NN-NOVICA?

ПОРАДИ НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ ОВА КОЛО ЌЕ СЕ ИГРА ПОДОЛГО, А PLAY OFF И PLAY OUT ЌЕ СЕ ИГРААТ ЗА 2 НЕДЕЛИ. ДО ТОГАШ ТРЕБА ДА СЕ ОДИГРААТ СИТЕ НАТПРЕВАРИ ОД ОВА КОЛО ! ! !

Кога ќе бидат објавени мечевите за Купот?

Чекај нека поминат празниците. Гледаш за лига не можи да се изиграат натпреварите заради новогодишните и божиќните празници, па уште за куп да објавиме натпревари.

И да, кој победи меѓу тебе и Новица за купот?

Чекај нека поминат празниците. Гледаш за лига не можи да се изиграат натпреварите заради новогодишните и божиќните празници, па уште за куп да објавиме натпревари.

И да, кој победи меѓу тебе и Новица за купот?

novica66 3 - 3 goodlife_filipsis
(Real Madrid) - (Manchester United)

novica66 2 - 10 goodlife_filipsis
(Real Madrid) - (Manchester United)

Јас. :)

КРАЕН РОК ЗА ОДИГРУВАЊЕ НА СИТЕ НЕОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ Е СРЕДА 23:00 ЧАСОТ. СИТЕ КОИ НЕМА ДА СЕ ОДИГРААТ ЌЕ СЕ КНИЖАТ ИЛИ СО 0:0 ИЛИ СО СЛУЖБЕН РЕЗУЛТАТ ЗА ЕДЕН ОД НАТПРЕВАРУВАЧИТЕ ! ! !

borjan daj kazi termin?mene mi odgovara vecerva kaj 9 ama sepak kazi termin ke izigrame ko ke mozis

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom