FIA WRC World Rally Championship

• Креатор на темата Креатор на темата mkgunner
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.883
Поени од реакции
10.245
Излезе пред некој ден, да слушниме мислење за играваж
Јас ја инсталирав и не сум воодушевен од графиката

Tapa e igrava go probav demoto za nikade e. Sega rally revo e podobra od pred 3 godini nego ova.

Го пробав и јас демото пред една недела и можам да кажам дека со сигурност НЕМА да ја играм целата верзија. Едноставно катастрофална е играта. Графиката што е цела деценија наназад, и физиката на возилата е смешна.

Штотуку ја спуштив целосната верзија ја пробав. И направив рекорт за најбрзо исклучување на една игра.

Почнувам со цитроен ц4 се убаво изгледа стегаш на гас звукот катастрофа, толку многу го заебале звукот што неможам да ви опишам. Уствари 2 звука се во играва и тие се менуваат на сите коли. Резолуцијата на играва колку е 300 на 300? Очи ме заболеа од 5 мин играње. Ниту физика на кола е погодена, ниту звук менито е катастрофа. КАМЕРА НЕМОЖЕШ ДА СМЕНЕШ ЕЈЈЈЈЈ .

Неможам се изнервирав потрошив едно двд за џабе, ма не заслужувува ни тема да се има за оваа игра.

П.С

Дај да направиме петиција за програмерите во затвор да одат не ја бива вака.

да беше едно 200мб ке ја играв. 3гига за срање од игра.. не фала. ке си играм DiRT2 :pos2:

Јас ја снимив верзијата од Релоудед, ама .!. Ми бара Крак а таму нема, па ваљда ќе ја шутнам. Според сликите шо ги видов, грда ќе да е.

Не ја бива играва, гледав гејмплеј. Самото возење не е реално, ко да не возиш на улица, ко да лета колата. OP, си можел нешто да напишеш за играта, не само 2 реченици.

ХАХХАХАХАХАХА играва е УЖАС! ГЕМПЛЕЈ НИКАКОВ, искрено за мене уште останува најдобра рели игра Colyn Mc'Rae Rally 2.0 RULLZZ!!

Ја симнав Full WRC 3 a каде да најдам пасворди,линковите не работат.Неможам да ја одзипувам

Друже барај на страницата од кај што си ја сметнал ако биле многу линкови, а најдобро ти е да си ја спуштиш преку торент

Друже барај на страницата од кај што си ја сметнал ако биле многу линкови, а најдобро ти е да си ја спуштиш преку торент
Преку торент е симната ама има пасворд и не можам да ја одзипувам и инсталирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom