Феноменот God.HateUsALL

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Is it me or is it that I smell bad commercial these days. Srsly, na pocetokot bese troa smesno, sea humorot izumre kako dinosaurusite.

Is it me or is it that I smell bad commercial these days. Srsly, na pocetokot bese troa smesno, sea humorot izumre kako dinosaurusite.
точно...но дојде димче и го врати со своите прашања што е тоа фејс палм итнт или не? поточно го уби *(хуморот)

точно...но дојде димче и го врати со своите прашања што е тоа фејс палм итнт или не? поточно го уби *(хуморот)

абе да ? Изгледа убо викал ГадХејтАсОл, после секој пост треба во () да оставаш дека се зафркаваш или нешто друго :toe: Од сега ќе оставам во () дека се зафркавам ,за да можат сите да сватат шо е штосот во постот, барем да не се чудите .

(Ова не е шала:nenene: )
:salut:

R.I.P God.HateUsALL на 2 недели

Сликовито да прикажеме како ќе изгледа форумот без God.HateUsALL :vozbud:може претерав Или ...

sandstorm-sahara-desert.jpg

Ју ган мисс ми со мач :back::( :човечекојесечевени:

R.I.P God.HateUsALL на 2 недели

Сликовито да прикажеме како ќе изгледа форумот без God.HateUsALL :vozbud:може претерав Или ...

Ју ган мисс ми со мач :back::( :човечекојесечевени:
-.-
банот само го спречи во тоа да си го избрише акаунтот...се одложи таа операција за 2 недели...

Ќе беше попаметно да ја ставеше темата во Чек дис аут, но сепак, добра му била идејата.

Од GoD.HateUSaLL: If u're going to fuck up, u might aswell fuck up in a way that it leaves people wondering how tha fuck did u do that.

Озбилно поарно ке му беше да ја ставеше во ЧДА. Вака го крка 2 недели :)

Не се донира во ЧДА бе туку во соодветниот форум.

:)

Кој е бе овој?
Вхатевер, темава е :uvo:
:pos2:

Темава е за најзакон човек на кајгаништево!Пусто е без него.

АПЕЛ ДО АДМИНИСТРАЦИЈАТА НА КАЈГАНА:ТРГНЕТЕ МУ ГО БАНОТ НА ГАД ХЕЈТ АС ОЛ!!!

Темава е за најзакон човек на кајгаништево!Пусто е без него.

АПЕЛ ДО АДМИНИСТРАЦИЈАТА НА КАЈГАНА:ТРГНЕТЕ МУ ГО БАНОТ НА ГАД ХЕЈТ АС ОЛ!!!

Нц. Најзакон сум Јас. После мене, може :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom