- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 2.082
- Поени од реакции
- 3.792
Немам појма за такви глупости, таму каде што збори вистини, збори, не ми е целта да релативизираме. И кои сме тие ние?Бил Бур не ви беше ултра воук?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам појма за такви глупости, таму каде што збори вистини, збори, не ми е целта да релативизираме. И кои сме тие ние?Бил Бур не ви беше ултра воук?
Не знам има многу браници на традиционални вредности што сакаат понекогаш да погледнат туѓа цицка(на Сидни Свини).Немам појма за такви глупости, таму каде што збори вистини, збори, не ми е целта да релативизираме. И кои сме тие ние?
Тука конкретно ми беше целта да го постирам, затоа што жените имале проблем со една изјава на Шон Конери и го плукале на велико ко сексист, а Коко Шанел што цицала нацистички пенис поголемиот дел од втората светска е ОК во очите на жените. Т.е. за двојните стандарди. Не сум со некој конкретно, пробувам да сум со логиката и вистината, без оглед дали сум сам или дел од чопор. Иначе за гледање свое и туѓо, мислам виде во една под-тема за непопуларни мислења, и тоа е лицемерието на мажите, ама у моментов на жените е многу поголемо. Двојниот стандард ако го гледаш од страна, многу повеќе боде очи женскиот. На крај, не знам дали си го гледала, ама ако не си го гледала, те насочувам, и би сакал дали не е прав во глобала што збори за жените, поточно за феминистките.Не знам има многу браници на традиционални вредности што сакаат понекогаш да погледнат туѓа цицка(на Сидни Свини).
Можеш за тоа да го обвиниш Черчил, а не феминистките, простени и се гревовите, како и на Хуго Бос и Пума.Тука конкретно ми беше целта да го постирам, затоа што жените имале проблем со една изјава на Шон Конери и го плукале на велико ко сексист, а Коко Шанел што цицала нацистички пенис поголемиот дел од втората светска е ОК во очите на жените. Т.е. за двојните стандарди. Не сум со некој конкретно, пробувам да сум со логиката и вистината, без оглед дали сум сам или дел од чопор. Иначе за гледање свое и туѓо, мислам виде во една под-тема за непопуларни мислења, и тоа е лицемерието на мажите, ама у моментов на жените е многу поголемо. Двојниот стандард ако го гледаш од страна, многу повеќе боде очи женскиот. На крај, не знам дали си го гледала, ама ако не си го гледала, те насочувам, и би сакал дали не е прав во глобала што збори за жените, поточно за феминистките.
Има милион примери, самото тоа што спориме е доказ дека се држиш до твоето не ја гледаш вистината. Германците и те како ги одрале со репарации, демек и Коко Шанел па да и ги опростиме гревовите? Или демек ако утре Чарлс каже простено му е на Шон Конери феминистките одеднаш ќе се стишат, или баш напротив уште повеќе ќе дигнат глас?Можеш за тоа да го обвиниш Черчил, а не феминистките, простени и се гревовите, како и на Хуго Бос и Пума.
И што да правиме сега кога веќе се апсолвирани од одговорност пред повеќе од 50 години, и тоа од мажи, не од жени?Има милион примери, самото тоа што спориме е доказ дека се држиш до твоето не ја гледаш вистината. Германците и те како ги одрале со репарации, демек и Коко Шанел па да и ги опростиме гревовите? Или демек ако утре Чарлс каже простено му е на Шон Конери феминистките одеднаш ќе се стишат, или баш напротив уште повеќе ќе дигнат глас?
Би сакал да видам позната жена да штити маж, и тоа шовинист, но не мислам дека ќе видиме таков луд експеримент.И што да правиме сега кога веќе се апсолвирани од одговорност пред повеќе од 50 години, и тоа од мажи, не од жени?
Очигледно и Франција во пост воениот период ја нема осудено за ништо, слатка е парата.
Не Чарлс, ама ако да речеме Тејлор Свифт ја плати некој ќе се фатат по неа.
Досега барем научивме дека жените лесно паѓаат под влијание.
Како нема? Имаш Кендис Овенс го штитеше Ендру Тејт, и уште неколку како неа.Би сакал да видам позната жена да штити маж, и тоа шовинист, но не мислам дека ќе видиме таков луд експеримент.

Кендис Овенс мисли дека Линдзи Кленси е наместена бтв, ко за антифеминистка, чудно некако тоа...Е немој така, она удрила појако на феминизмот, и плус ова:
Прегледај го приврзокот 487753
Оваа е асли анти-феминистка, зборам некоја сакана од жените да го направи тоа, не некој што им удира контра.
Жена. И Епстин е наместен штом така. Ти мислиш ли дека е наместена?Кендис Овенс мисли дека Линдзи Кленси е наместена бтв, ко за антифеминистка, чудно некако тоа...
Ако ја прашаш Гизлејн сигурно така ќе ти рече.Жена. И Епстин е наместен штом така.
Ете гледаш, тоа е ретко разумен потег. Иначе ја не знам кој сериозен суд ќе пресуди во полза на жена која што се досетила дека била силувана пред 30 години. Што се десило, се разбудила еден ден и си кажала, абе овој ме силуваше пред 30 години? Нула докази, збор против збор. Да сум судија го зиам делото, и се смеам едно 20тина минути и ја исфрлам од суд. Не е сериозно тоа.Ако ја прашаш Гизлејн сигурно така ќе ти рече.
Нема врска, може да те потсетам дека еден куп познати глумици и глумци потпишаа петиција за да се ослободи Роман Полански од обвинение.