Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ubavo vaka so si koristis Ai i se tesis, ama jas da ti kazam. Ne mozi i kurac u dupe i dusa i raj.Darling ako gresi, VI ne gresi.
Прегледај го приврзокот 484739

Isto taka ovie zemji imaat brakovi kade zenite se pod 16.Ubavo vaka so si koristis Ai i se tesis, ama jas da ti kazam. Ne mozi i kurac u dupe i dusa i raj.
Zemji so najgolem natalitet se zemji kade zenata nikoj nisto ne ja prasva.
Tolku.
Sega vidi so ti e pobitno, natalitet ili zenski prava![]()
E pa tolku, zboguvaj se so natalitetot, ne se napregaj za djabe i ne izmisluvaj topla voda.Isto taka ovie zemji imaat brakovi kade zenite se pod 16.
Pa da ti odgovoram, da, zenski prava mi se pobitni. Ne sakam decata da bidat stoka nekoj da se izivljava so niv.

Невина дева Марија имала испод 16 године кд сфетиот дух гу оплодија за да га роди Исуса.Isto taka ovie zemji imaat brakovi kade zenite se pod 16.
Pa da ti odgovoram, da, zenski prava mi se pobitni. Ne sakam decata da bidat stoka nekoj da se izivljava so niv.
Фетусот не може да преживее без да се храни од телото на бремената жена, па ако не сака да го роди не би требало да ја присилуваме на тоа.За тебе тоа е репродуктивно право. За секој што има основно познавање од биологија, тоа е прекин на живот на човечко суштество во фетална фаза од неговиот развој.
Da, poarno toa nego li deca pod 16 da bidat kupuvani za zeni od starci.E pa tolku, zboguvaj se so natalitetot, ne se napregaj za djabe i ne izmisluvaj topla voda.
Ubavo ti napisav, nema i kurac u dupe i dusa u raj![]()
На тие што го заговараат ова не им е многу грижа за квалитетот на живот на тие деца. Замисли да си несакано дете. Подобро да бев абортиран отколку тоа.Sprotivno e, edinstven nacin da se potikne natalitet e zabrana na kontracepcija i abortus.
Ne mozes da sporeduvas ziv organizam so bolest I soobrakajna nesreka.Фетусот не може да преживее без да се храни од телото на бремената жена, па ако не сака да го роди не би требало да ја присилуваме на тоа.
Ако телесната автономија не е важна и ја игнорираме, тоа треба да се примени и во други ситуации, на пример да ги присилуваме луѓето да донираат органи спротивно на нивната волја.
Ако забраниме абортус бидејќи жената имала однос, по таа логика треба да забраниме лекување на пушачи болни од рак на белите дробови бидејќи пушеле цигари, да се забрани да им се пружа помош на настрадани во сообраќајни несреќи бидејќи возеле и така натаму.
Steve Jobs bil nesakano dete, no bez nego svetot nemase da bide ist.На тие што го заговараат ова не им е многу грижа за квалитетот на живот на тие деца. Замисли да си несакано дете. Подобро да бев абортиран отколку тоа.
Ако тој жив организам е во телото на друг човек, оној во чие тело се наоѓа тој организам има право да го отстрани од своето тело, доколку не сака тој жив организам да биде таму.Ne mozes da sporeduvas ziv organizam so bolest I soobrakajna nesreka.
E tolku de, ne se napregaj djabe. Ne iznajdoja nacin ni vo mnogu porazvieni i pobogati zemji, nema ni ti da smislis nisto revolucionerno tuka.Da, poarno toa nego li deca pod 16 da bidat kupuvani za zeni od starci.
Toj ziv organizam treba da ima I svoi prava sto go garantiraat negovoto dobro.Ако тој жив организам е во телото на друг човек, оној во чие тело се наоѓа тој организам има право да го отстрани од своето тело, доколку не сака тој жив организам да биде таму.
Ако дома ти влезе натрапник имаш право да пукаш, tresspassing се вика.
Па има и многу несакани деца што станале диктатори и масовни сериски убијци.Steve Jobs bil nesakano dete, no bez nego svetot nemase da bide ist