Фејсбук-љубовни изјави

Значи многу ме иритираат тие вљубени гулапчиња шо се на фб. Посебно во коментари кога има: “срцеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее те сакамммммммммммммммммммммммммммммммммммммм“ :facepalm: !?!?!?!?!?
или пак на ѕид, или каде и дае.
Случајно од досада, ја рефреширав страната и видете што најдов од едни мои познаници Прегледај го приврзокот 71601
па си реков онака да си подискутираме на оваа тема. И ако има некој шо го прави ова нека ми објасни каков филинг има?
зс ја искрено не разбирам:гомце:

верувај не е ништо ова во споредба со оние attention whore која една слика имаат и 200 пати ја местат на профил за ебан лајк, вчера избришав една пошо news feed цело лето со две слики ми го полнеше

Што ви е бре луѓе? Се работи само за sticky keys феномен, комплетно нормални се луѓево. Само им требаат нови тастатури.

Pluh i dzesika ostana da gi pravat chda temive interesni...

Volsebni4ke, duso, i tebe ke ti se sluci, ne se sekiraj. Znaeme deka ova e ligavo, ama znaeme kolku zavisna moze da te pretvori sto do 4 am na tvojot rodenden jadese sama torta vo temnica. ;)

Ако јас не го пишав делот за тортата тоа не значи дека немало торта, фала за што се грижиш за мене кога сум ја јадела тортата од роденденот. ;)
Дали си запознаена со оваа функција?
cA8vFLI.png
ја знам и тоа како ама како што кажав ми се познаници.
volsebni4ka_19, малце ми е контрадикторно што си отворила баш ти ваква тема, кога пред некое време во Љубовни проблеми се жалеше и не му веруваше на дечко ти од причина што не сакал на Фб да објави дека сте во врска.
Сега викаш дека е подобро љубов во живо, отколку на Фб, мило ми е што си сменила мислење.
Јас не барав љубов на фб, јас барав само мојата врска да не се држи во тајност. Некои членови ме имаат на фб, мислам дека можат да потврдат со сигурност дека на мојот профил нема : срцеееееее,душоооооо те сакам, не те сакам и сл.

Фала на тие што се задржаа на темата :)

Мислам дека спомнав во една тема во врска со ова искажување љубов, но ете секакви ги има, мое е дали ќе толерирам на почетна да ми ''фрчат'' целуфки, 6ки, 4ки. а пошто слабо стојам со нервите почнав да ги бришам од пријатели без разлика колку ми се блиски. :icon_lol:

Дали си запознаена со оваа функција?
cA8vFLI.png

А ти ова знаеш ли го? 100 % Делува и загарантиран успех, продолжување на животот во наредите 50 години. Тестирано од мене.
Untitled.jpg

Дај отворете посебна тема само со вакви слики, сеир ќе правиме :giggle:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom