Фејсбук акаунти/страници (продавам)

• Креатор на темата Креатор на темата GHorGH
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo kupuva li nekoi insta acc, znam deka e fb tema ama sepak da prasam poso ne najdov za insta acc ?

Јас продавам фб страна, 12000 лајкови, страна е нова и во неа се вложени 270$ за реклами и сите лајкови се така добиени. Цела статистика стои и може да се погледне од првиот до последниот лајк. Публиката е македонска, 70% Скопје, 30% другите градови
Dali se uste se prodava?
Автоматски споено мислење:

Продавам една со 10000 и една со 30000 лајкови.македонска публика

Продавам со 30000 лајкови.македонска публика
Kontakt i cena?

Купувам инстаграм профил по можност да е врзан и со фејсбук профил.
Или само инстаграм профил со минимум 3500 следачи. Од кои барем 80% Да бидат македонски следбеници. Плаќам веднаш.

Zdravo kupuva li nekoi insta acc, znam deka e fb tema ama sepak da prasam poso ne najdov za insta acc ?

јас купувам пиши ми ПП.

Здраво :)
Купувам инстаграм профил и по можност да е врзан со фејсбук профил.
Или само инстаграм над 4-5000 следачи. Од кои барем 70-80% да се македонски следбеници. Кој има да понуди нека ми пише порака. Плаќам веднаш

Здраво :)
Купувам инстаграм профил и по можност да е врзан со фејсбук профил.
Или само инстаграм над 4-5000 следачи. Од кои барем 70-80% да се македонски следбеници. Кој има да понуди нека ми пише порака. Плаќам веднаш
Колку плаќаш?

Купувам фб страни со македонска публика.

Се продаваат 3 ФБ фан страници со 15k, 30k и 45к македонска публика, претежно жени.

Се продаваат 3 ФБ фан страници со 15k, 30k и 45к македонска публика, претежно жени.
Здраво,

Пиши ми контакт да се слушнеме/пишеме

Купувам фб страна со женски следачи од мк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom