Фејсбук акаунти/страници (продавам)

• Креатор на темата Креатор на темата GHorGH
  • Време на започнување Време на започнување
Koj ima fb stranici top Amerika neka mi pise privatna poraka

Имам FB страница со 38.000 лајка. Страницата е во врска со автомобили.
Има лајкови од целиот свет.

nekoj da ponudi fb page so 100.000k lajkovi (od mkd), pretezno semejni lugje (vozrast 25-55)?
pisete privatna poraka, fala.

Продавам страница со скоро 38.000 лајка и страница со 20.000. Во врска со автомобили се страниците.

Купувам фан страна врзана со instant articles, по можност да ја зеам заедно со доменот со кој е врзана или да има можност на фан страната да се аплицира за instant articles[DOUBLEPOST=1532638693][/DOUBLEPOST]
Јас имам повеќе инста и фб профили за продавање, ако има некој заинтересиран нека пише :))
Поодамна е постов, ама да си прашам за секој случај. :) Да не имаш сеуште фанпејџ со instant articles друже, сакам да купам[DOUBLEPOST=1532638887][/DOUBLEPOST]
Јас имам повеќе инста и фб профили за продавање, ако има некој заинтересиран нека пише :))
Поодамна е постов, ама да си прашам за секој случај. :) Да не имаш сеуште фанпејџ со instant articles друже, сакам да купам

Последно уредено:
Продавам спортска страна со 14,600 фанови.

Изнајмувам пејџови за аплицирање за instant articles. Доколку имате веќе постоечки веб сајт, може да ви аплицираме.

Продавам страница со 29к лајкови амерички, цена 8к денари.

Friendly note:

Кога нудите Фејсбук страници за продажба, пишувајте ја и индустријата која ја таргетираат страниците, од каде се фановите (вистински се или fake), и слично.
Кој е улав да купува ФБ страница која расправа за се' и сешто (general topics)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom