Фаталната Надица Богеска

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Каква е оваа Охриѓанка со В во презимето? Сум згрешила јас со темава. Него баталете тоа, не е Охриѓанка, ви се шмугнала од некаде, протерајте ја, го срами градот. :))))

Каква е оваа Охриѓанка со В во презимето? Сум згрешила јас со темава. Него баталете тоа, не е Охриѓанка, ви се шмугнала од некаде, протерајте ја, го срами градот. :))))

Според спотов мислам дека сите нации во светов, ке се борат да ја присвојат како своја.

Де бе па и вие...не е до бесење дојдена работата. Како беше онаа лектирата, Магарешки години. Епа и Надица наша во тие години е (претпоставувам 14-15 години е? според изглед така ми стои), влегла во некој Ем Ти Ви филм и кикснала. Затоа сега малку ремет да се освести дека не е она за певаљка.

:tv: Цела тема на Кајгана посветена на неа со напишани цели 6 страници, после ќе речете не била популарна

Како да се обеси бе што зборуваш :tapp: Па вакви луѓе еднаш на 100000 години се раѓаат

Их бе па и ја глуп.Какво бесење..вакви таленти.
Не можам да се осмелам да кажам,но мислам дека Наде ќе биде подобра пејачка од Каролина Гочева..Дијаманте нема љутиш,али според ова..изгледа ќе ја достигне твојата пуленка..:pos2:
Ситуацијава ми е посмешна,затоа што во Гостивар,имаше слична вака певаљка,која исто се викаше Наде.
Само нејзината песна се викаше ,,Кршам Мермери,,..а спотот беше сниман во една гаража..:toe:

Шит сан

simon_bad.jpg

:tv: Цела тема на Кајгана посветена на неа со напишани цели 6 страници, после ќе речете не била популарна

Извини али Кајгана се обидува преку Фаталната Лејди и нејзиниот незгоден пристап до половите органи на машката публика, некако да се пробие меѓу ѕвездите кои нашава Лејди веќе одамна ги има прднато.

Ја имам таа чест да кажам дека дотичната Надица Богеска учи во мој клас и седи на клупа пред мене. Како ми е мене? :(
Јас те замолувам, ти - како другарот на Надица Богоеска кој седи позади неа, деновиве да и навестиш дека имам огромна желба да и бидам менаџер. Сè што она ќе треба да прави е да се обиде да го одржи јакиот вокал како и неверојатниот талент за музиката.
Можеш да и кажеш дека следниот спот ќе и обезбедам да и се сними во некоја од Скопските гимназии, по можност (а си со најголема веројаност) во ЈБТ.
Само нека си донесе шкафчиња на кои ќе се потпира пошо немаме такви.:pipi:

Значи коментариве на фејсбук и на јутуб се крајот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom