Да, од 18 часот!Оваа сабота почнува првенството ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, од 18 часот!Оваа сабота почнува првенството ?
Ништо организирано, а Комити немаат ни најавено присуство. Туку повеќе симпатизери може да се собереме и да си навиваме нешто слично како преклани пред да паднеме у втора лига...Комити, дали ова значи дека планирате да навивате во кошарка? Ако можи нека ми одговори некој оти не сум во тек!
Не, не, чисто кежуалски идемеКомити, дали ова значи дека планирате да навивате во кошарка? Ако можи нека ми одговори некој оти не сум во тек!
Не би требало. Многу е тешко да навиваш во 3 спорта, фудбал,ракомет,баскет.... Термини ќе се поклопуваат на утакмици, а и ептен заморно е....Комити, дали ова значи дека планирате да навивате во кошарка? Ако можи нека ми одговори некој оти не сум во тек!
A да не си грешка, мајсторе?Инаку првенството старува во сабота. Вардар гостува кај најтрофејниот Работнички.
Мечот е од 18 часот. Најверојатно ќе присуствувам на мечов, а сигурен сум дека ќе има барем уште 50-тина симпатизери на Вардар. Сабајлето играме дерби во фудбал со Работнички, па ќе си имам двојна програма![]()
Како бе може да имаат забрана?! Од кај ги вадите информацииве???Се надевам ќе се собереме добра бројка па може да пробаме и да навиваме зашто да не, ЦПБ нема да бидат присутни колку што знам забрана имаат...)
НЕ! Од кај извади таков заклучок???Комити, дали ова значи дека планирате да навивате во кошарка? Ако можи нека ми одговори некој оти не сум во тек!
Хахаха на Металург мислевA да не си грешка, мајсторе?
Како бе може да имаат забрана?! Од кај ги вадите информацииве???
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=1636Вардар и официјално доаѓа до првата победа годинава. Сосема оправдано вардар го доби дуелот на зелената маса.
Работнички-Вардар 0-20!