MkDon
Valencianista
^ Енциклопедија си, секоја чест 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
п.с. @MkDon ти да не си ја правел сликава??![]()
По исклучувањето на Де Пол, Унаи Емери се погрижи да ја изедначи состојбата на теренот, па го внесе во игра Банега (Или Бањега како што го викаат некои од коментаторите на СК)![]()
се повеќе се збори за Кагава, наводно Валенсија води во трката за неговиот потпис, наводно и Дортмунд сака да го врати, ама ако Валенсија сака да го донесе Кагава ќе го донесе зошто тука е чика Мендес.. за цената се шпекулира ~10М или позајмица со можност за откуп.
незнам колку ќе помогне и што може да изигра во 4-3-3 или ќе се мења филозофијата на 4-2-3-1.
секако повеќе сум за Енцо да дојде. Нема смисла сега после цели припреми и едно коло да се мења филозофијата...
најдобро ќе биде и двајцата да дојдат, а во случај да дојде Кагава како замена за Енцои да остане филозофијава 4-3-3 - нема ништо! ќе нема кој да игра одбрана, Кагава е трупче у одбрана затоа и го избркаа од Манчестер зошто незнае да игра како 6ка или 8ца.
од напаѓачи се спомнуваат Тео Гутиерез (Ривер) и Марио Гомез (Фиорентина)... овој првиов е лудак невиден, заедно Банега и Балотели не се ни пола од него, едвај се откачи Валенсија од проблематични играчи, не гледам зошто би го донеле овој Гутиерез!има влезено во соблекувална со пиштол зошто изгубиле утакмице
а овој Гомез многу се повредува во задње време, така да...
Јас сè уште мислам дека ќе дојде Енцо. Сето ова што се пишува по весниците ми изгледа како стратегија од страна на клубот, да покажат дека имаат и други алтернативи. Плус Бенфика секогаш продаваат на последниот ден од трансфер периодот и наводно сакале да го одигра и дербито овој викенд против Спортинг. Не верувам дека ќе одбијат 25 милиони евра.
веројатно Енцо веќе има резервирано бројка во Валенсија.. нека дојде Енцо многу побитна алка од Кагава ќе биде во Валенсија и многу повеќе може да помогне.
ново име за во нападот е - Џузепе Роси
многу гласини, а има уште 3 дена па ќе видиме кој ќе дојде![]()
Мислам дека долго време Валенсија не купила играч во последниот ден од летниот период. Ќе биде интересно.