- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.695
- Поени од реакции
- 6.578
ни го забодеа и виљареал.3-1.good bye champions league :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
валенсија ке мора да се ослободи од неколку првотимци (силва,виља...)кога веке мора да си одат нека дојдат во манчестер![]()
:pos2:не ме насмеви бе.силва ке седел на клупа.ке биде икона на тимот а не да седе на клупа.а инаку валенсија ке има достојни замени на крилните позиции во висенте и жоакин.ama da ne sedat na klupa,za Villa znam oti nema da sede bidejki e najdobriot napaga4 na svetot spored mene ,a za Silva moze da se di na klupa koga e vo prasanje Man4ester barem jas taka mislam ,ama zasluzuva i dvajcata da igraat vo prv sostav,IStooto na Silva mu se slu4uva so reprezantacijata sede na klupa ..sranje
ВИла најверојатно по се ке остане и дај боже да остане дечково стварно е меѓу најдобрите напагачи на светот,Само да не оди во Реал да се упропасти каде имаат 20 ѕвезди,Од др сезона гарантирам дека ВАленсија ке игра во ЛШ
Стадионот е неверојатен,Верувам дека ке ги надополнат сите празни дупки во врска со буџетот,И верувам дека Валенсија пак ке се натпреварува за титула и ке се врати на местото каде што припаѓа![]()
еве како напредува трансферот во Валенсија
Jérémy Mathieu----од Тулуз во Валенсија
Раул Албиол ---- од ВАленсија во Реал Мадрид
Bruno ---- од Алмериа во Валенсија
мн. не звучни имиња ама може неш има во нив,којзнае кога сме ги гледале Толуз и Алмериа во годината еднаш?:pos2::pos2:
хехех јас не сум ги ни гледал!можеби алмериа сум ја гледал но не се секавам,инаку активни се на пазарот валенсија![]()