Фан Клуб: Валенсија

конечно можам да пишувам во 1 од моите омилени клубови,т.е. клубот кој го саскам после манчестер.не очекува тежок натпревар против атлетико мадрид и победа ке значи и пласман во ЛШ.исто така се надевам дека силва,виља и останатите звезди на клубот ке останат да ги бранат боите на клубот а доколку заминат да дојдат во манчестер секако :)

патем има ли и други навивачи на клубот? :smir:

секако дека има.јас сум голем фан на валенсија (после милан).многу ги обожавам. :vozbud:

И мене ми е омиен клуб од шпанциве не ги сакам ни Барса ни Реал
Жално е што падна малце авторитетот на клубот минатата година ама тоа е валенсија секоја година има солиден состав ама како проколнати сме Бенитез каква екипа му остави на тој Раниери овој го уништи тимот тоа мислам дека е налошиот момент на Валенсија!

Валенсија..Мојот втор омилен клуб..Мака ми е што не ја тепаа Барса..

ама каков бев сигурен дека Валенсија тепа на Реал,меракот ми го направиа,Силва и повреден им играше и пак ги растури на РЕал,Мадуро одзад не даде топка да прими ни Раул ни Игуин,за џаабе не беше играч на натпреварот,Бараха добар гол даде , А Мата игра се подобро и подобро,Штета што Вила не можеше да даде ама мислам дека Вила , Силва ,Жоакин,Мата,Висенте,Мадуро итн. се играчите кои треба Валенсија следната год. да ја претставуваат во Лига на Шампиони со добри партии

Да даде господ да не си одат Силва и Виља.оти ќе биде тешко..И ајде у Недела победа во Мадрид и одиме во ЛШ!

па и двата тима немаат право на пораз,мислаам дека тепаме

ама каков бев сигурен дека Валенсија тепа на Реал,меракот ми го направиа,Силва и повреден им играше и пак ги растури на РЕал,Мадуро одзад не даде топка да прими ни Раул ни Игуин,за џаабе не беше играч на натпреварот,Бараха добар гол даде , А Мата игра се подобро и подобро,Штета што Вила не можеше да даде ама мислам дека Вила , Силва ,Жоакин,Мата,Висенте,Мадуро итн. се играчите кои треба Валенсија следната год. да ја претставуваат во Лига на Шампиони со добри партии
Виља и Силва нека си идат зашто се стварно класа играчи нека идат во клубови каде ќе зимаат титули да бидеме реални Валенсија е далеку од нив!

според гоал.ком вака велат за вечерва.

Цезар-Мигел,Мадуро,Албиол,Алексис,Хернандез,Бараха,Албелда,Висенте,Мата и Вилја

за жал изгубивме 1-0 од атлетико мадрид.не го гледав натпреварот.некој повеке да прокоментира? :smir:

за жал изгубивме 1-0 од атлетико мадрид.не го гледав натпреварот.некој повеке да прокоментира? :smir:

подобро што не си гледал,имаше што да видеш,Цезар да не беше,ќе беше катастрофално ,Сега со Вилареал се со тешки ,последното коло играат со А.БИлбао

Не ми се веруве дека Валенсија ќе обезбеде пласман ЛШ:uvo:

Не ми се веруве дека Валенсија ќе обезбеде пласман ЛШ:uvo:
Па нема како на друг начин ќе си заминат Виља или Силва?
Виља има изјавено дека наредната сезона ќе игра во ЛШ.:vozbud:

Ако тепаат на Вилареал секак одат,за Атлетик Билбао е лесно 100 % тепат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom